Другарче кога положи за Ц му дадоа друга возачка. И мене не ми е јасно како не му ја земале едната, али чоеков си има 2 возачки у новчаник сега... Една само со Б и една со Б и со Ц запишани.
Ако му стават забрана да речеме за една од категориите може да ја користи другата без да праи такви далавери како што се спомнаа погоре. Но ако им текне да проверат е тогаш го јадел...
Али најбоље случај шо знам, 2-ца близнаци ама исти брате исти. Едниот постар другиот помлад, овој помалиов 2 години возеше со возачката на брат му додека положи, го стопирале ништо 
Во мојот счучај беше исто вака,старата(од новите биометриските) ми беше со Б категорија и кога ми дојде забраната во меѓувреме положив и за Ц категорија и си ја зедов преку чоек од форумот новата возачка без да ми ја земат старата(инаку ми ја побараа во полиција старата)...
Досега ме имаат запирано проверувано милион пати и секогаш во зависност од ситуацијата се снаоѓам(освен кога нема да се снајдам)...Ако имам забрана на мојата возачка кажувам податоци од братми,проверуваат по воки токи,од полиција му кажуваат нема забрана и слободен сум,никогаш не ме собрале во полиција да ми испитуваат ДНК за да докажат дали сум тој за кој шо се претставувам дека сум,на форумов одвреме на време се тинка без потреба,дали ради неискуство,дали ради праење на финоча незнам...Ја скажувам начин на кој можите да се спасите...