MecheTo сигурен си за ова? (зимањето на возачката)?
Последниот пат кога ми ја задоа,поточно одкако добив судско решение дека ке ми ја одземат на 3 месеци,јас ја однесов во полиција и им викам еве имам забрана нека седи(тогаш ги земаа возачките) пошо тој период немав потреба од кола возење(а и да имав не ми претставува проблем

),а имав и нова возачка со Ц категорија(значи имав две возачки од новите пластичните,едната само со Б,другата со Б и Ц категорија) и си реков нека седи нека течи забраната.
Одкако јас сам доброволно им ја однесов по еден месец - два ми стига писмо од полиција да им ја однесам возачката заради забрана шо сум добил.Одам јас во соба 104 мислам дека беше за возачките и на таа таму и велам дека возачката мие тука,ја побара,ја најде и ми вели ништо не требаше да ја носиш пред време туку требаше да чекаш да ти пуштиме писмо и ми рече дека забраната почнува да ми течи одкако сум го примил писмото и фактички наместо 3-мене ми остана возачката 6 месеци во полиција,поточно неколку години пошо уште е таму ја немам земено

пошо после тоа отидов неможеше таа гуската да ја најди.

Е сеа ме чуди зошто ми ја зеде кога сам им ја однесов без писмо од нив али толку знаат и тие.