Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: NUME на 21 Јули 2011, 11:15:58 amdecki ne se palete, pogledajte go videoto vnimatelno, kosfortot ide napred i od ednas se ukocuva, pogledajte ja karoserijata kako nateznuva nanapred, nesto se sluci tuka, najbrza e borata 4 motion tdi so 405 nm i 170-i kusur konja, samo nekese da se catali pa trgna so ESP vkluceno deckoto pozz do stite Добро бе кој бил тој абдал што отишол да се трка на драг со уклучено ESP ??!!
decki ne se palete, pogledajte go videoto vnimatelno, kosfortot ide napred i od ednas se ukocuva, pogledajte ja karoserijata kako nateznuva nanapred, nesto se sluci tuka, najbrza e borata 4 motion tdi so 405 nm i 170-i kusur konja, samo nekese da se catali pa trgna so ESP vkluceno deckoto pozz do stite
pusti sportex pa i jas da se smeam malce
Цитат: NUME на 23 Јули 2011, 11:16:51 ampusti sportex pa i jas da se smeam malce Шо да видиш ? Tаман го пуштив кумплугот, зачрипеа тркала, се уклучи она пустињено почна да свети на бордот, ми сецна два пати воланот, ќе ми паднеше телефонот од раце ај батали тоа можев и да го испиштам воланот како ме испраи. Jа знаеш таа за жабата и коњот..! Смеење и подсмевање на ПП...зш ви ги знам колите...ај, ај!
Цитат: Sportex на 23 Јули 2011, 12:50:19 pmЦитат: NUME на 23 Јули 2011, 11:16:51 ampusti sportex pa i jas da se smeam malce Шо да видиш ? Tаман го пуштив кумплугот, зачрипеа тркала, се уклучи она пустињено почна да свети на бордот, ми сецна два пати воланот, ќе ми паднеше телефонот од раце ај батали тоа можев и да го испиштам воланот како ме испраи. Jа знаеш таа за жабата и коњот..! Смеење и подсмевање на ПП...зш ви ги знам колите...ај, ај!А бе добар си, 10 сек. како видов! Што да речам ја - кај мене ESP не може ни да се исклучи