Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
и можеш ли време да кажеш кога евото го победи фордот.? за колку ја извозе делницата евото.?
Цитат: edonos на 20 Јули 2011, 22:56:54 pmи можеш ли време да кажеш кога евото го победи фордот.? за колку ја извозе делницата евото.?Немаше мерење.
Цитат: Cuore Sportivo на 20 Јули 2011, 23:10:21 pmЦитат: edonos на 20 Јули 2011, 22:56:54 pmи можеш ли време да кажеш кога евото го победи фордот.? за колку ја извозе делницата евото.?Немаше мерење. а зашто не ми одговараш што глеаш во тие секунди што ги споменав..?
decki ne se palete, pogledajte go videoto vnimatelno, kosfortot ide napred i od ednas se ukocuva, pogledajte ja karoserijata kako nateznuva nanapred, nesto se sluci tuka, najbrza e borata 4 motion tdi so 405 nm i 170-i kusur konja, samo nekese da se catali pa trgna so ESP vkluceno deckoto pozz do stite
Цитат: NUME на 21 Јули 2011, 11:15:58 amdecki ne se palete, pogledajte go videoto vnimatelno, kosfortot ide napred i od ednas se ukocuva, pogledajte ja karoserijata kako nateznuva nanapred, nesto se sluci tuka, najbrza e borata 4 motion tdi so 405 nm i 170-i kusur konja, samo nekese da se catali pa trgna so ESP vkluceno deckoto pozz do stite Добро бе кој бил тој абдал што отишол да се трка на драг со уклучено ESP ??!!
ne znae crepot ne vozel sofisticirana kola takva go isklucil ednas se ispovrtel na polukruzno na semafor so natepuvanje gas i od togas ne go gasel, a drugarceto mu google trebalo da go potseti da gi izgasi ama i toa zamaeno pa.... seir jali sakas pozz
ali deka dosol so Srbite jakooo mnoogu posto ne go vidov kaj mene da spie a niti vo hotel
Цитат: edonos на 20 Јули 2011, 23:17:25 pmЦитат: Cuore Sportivo на 20 Јули 2011, 23:10:21 pmЦитат: edonos на 20 Јули 2011, 22:56:54 pmи можеш ли време да кажеш кога евото го победи фордот.? за колку ја извозе делницата евото.?Немаше мерење. а зашто не ми одговараш што глеаш во тие секунди што ги споменав..? Како викаат, колку и да си голем кога победуваш треба да бидеш уште поголем кога губиш. Тоа е одлика на правите шампиони.
ne utnal brzina tuku mu se otkaci crevo