Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
На Коска алфата не верувам дека е блиску... Муабетот беше за споредбата со аудито на Костадиновиќ. Искрено не верувам дека е приближно брз колку аудито, а не па побрз
Овој рафики као нинџа некоја, сите ги знае, никој не знае кој е
Појма немам колку беше, али далеку од овие расфрлања со бројки од 400-500 и слично А и тогаш беше доста послаба од денес што е.Иначе не е битно кој си, ако не сакаш да кажеш. Важно да имаме нормален и конструктивен муабет
Цитат: edonos на 19 Јули 2011, 23:28:19 pmПошто така сакаше..а ти си тој кој не верува во моќта на косвортите..најди една кола која што е доволно моќна да му се спротистави за еднаш и засекогаш да затнете сите вие кои што се правите паметни..и уште нешто прочитај ја целата дискусија и ке видиш кој забега од темава јас или ти..Никој не ја оспорува моќта на фордовите на Влатко.. Стварно се брзи, но не ми е јасно зашто мислиш дека се најбрзи на целиот свет. Патем на драгстерот фордот на Влатко што го возеше Гоце изгуби од на Ики син му..
Пошто така сакаше..а ти си тој кој не верува во моќта на косвортите..најди една кола која што е доволно моќна да му се спротистави за еднаш и засекогаш да затнете сите вие кои што се правите паметни..и уште нешто прочитај ја целата дискусија и ке видиш кој забега од темава јас или ти..
Цитат: Banzai на 20 Јули 2011, 15:23:00 pmПојма немам колку беше, али далеку од овие расфрлања со бројки од 400-500 и слично А и тогаш беше доста послаба од денес што е.Иначе не е битно кој си, ако не сакаш да кажеш. Важно да имаме нормален и конструктивен муабет Многу ме интересира бројката. Би го замолил Коска ако го чита форумов да напише. Иначе денес знам дека се прави да биде многу побрза но ќе видиме што ке искочи. Турбината е наместена уште да се завози па ќе видиме. P.S. Иако можеби вознемирувам некого со моиве постови но во никој случај нема да се спуштам под ниво и да користам дрзок речник, бидејќи сум модератор на повеќе форуми и го знам кодексот на однесување. Cheers
Цитат: rafiki на 20 Јули 2011, 15:08:56 pmЦитат: edonos на 19 Јули 2011, 23:28:19 pmПошто така сакаше..а ти си тој кој не верува во моќта на косвортите..најди една кола која што е доволно моќна да му се спротистави за еднаш и засекогаш да затнете сите вие кои што се правите паметни..и уште нешто прочитај ја целата дискусија и ке видиш кој забега од темава јас или ти..Никој не ја оспорува моќта на фордовите на Влатко.. Стварно се брзи, но не ми е јасно зашто мислиш дека се најбрзи на целиот свет. Патем на драгстерот фордот на Влатко што го возеше Гоце изгуби од на Ики син му.. не мислам бе другар ТВРДАМ..и не во светов ама за македонија се стварно број 1..и никој неможе да ме разубеди..ја глеам дека ти си наклонет накај црната корса пошто у секоја тема ја спомињаш..епа извини нема да останам покус и тврдам дека тие 2 форда се најбрзи во македонија..барем тоа е докажано за разлика од тоа што ти го тврдиш..
Не па гледам не го коментира, само на private ме прашува. Нека не се срами, затоа е форумот да анализираме.
Цитат: Cuore Sportivo на 20 Јули 2011, 22:13:07 pmНе па гледам не го коментира, само на private ме прашува. Нека не се срами, затоа е форумот да анализираме. што сакаше да потенцираш со видеото..?
добро..ај погледај го видеото пак и кажи ми што глеаш 0:05 и 0:06 кај фордот.? и ако евото му е толку јако зашто дечкото не се појави пак на 2 драг.?
Цитат: edonos на 20 Јули 2011, 22:43:01 pmдобро..ај погледај го видеото пак и кажи ми што глеаш 0:05 и 0:06 кај фордот.? и ако евото му е толку јако зашто дечкото не се појави пак на 2 драг.?Ваљда поради лошата организација, да не речам неорганизација.