Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сонот на сите форумаши!
Јас сум најтазе префрлен од дизелче на мрсен бензинец (плин).. Не можи да се споредат..
Не знам колку прочита..
Видете луѓе, до бескрај можеме да се правиме мутави али нема потреба. Фала богу сме 2017 па имаме можност да споделиме различни искуства, ако ништо друго со возачка дозвола секој има можност да отиде по салони и да направи тест вожња. Одење во екстреми за да си го задоволите вашето его или вашите верувања не иде заедно со реалноста, за среќа. Правење генерализација, на најлошо и најдобро, највкалитетно и најрасипливо, најскапо и најевтино ти е празен муабет.
Цитат: S16-HGT на 22 Јуни 2017, 13:23:12 pmА, како се пали автоматик на буткање ? Во која да се стави, во D, во N...во S ?! Што служи како кумплунг во тој случај ? У Р брат, ти пишува самото ПАЛИ, R нели беше ракета, N за ноќно возење и D за преку ден, S за по кривини
А, како се пали автоматик на буткање ? Во која да се стави, во D, во N...во S ?! Што служи како кумплунг во тој случај ?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Kaj ќе му ојт душата.
Цитат: bramovsk на 13 Јуни 2017, 18:16:40 pmЦитат: bramovsk на 14 Март 2017, 09:21:50 amМонтирав Bosch Gigalight Plus 120. Земени од Окта 1250 МКД пар. На лабараториски тест солидни, на ревјуа велат кратко траат. Скоро сите се жалат за краток животен век. На прва секако се осеќа разлика во однос на стандардна H7 Narva. Цркна првата. За 3 дена ќе успееше 3 месеци да издржи. Не вреди ни 100 мкд да дадеш за животен век од 3 месеци.Цркна втората. Очигледно германциве може да се пофалат со конзистентен квалитет, па дури и кога е лош.
Цитат: bramovsk на 14 Март 2017, 09:21:50 amМонтирав Bosch Gigalight Plus 120. Земени од Окта 1250 МКД пар. На лабараториски тест солидни, на ревјуа велат кратко траат. Скоро сите се жалат за краток животен век. На прва секако се осеќа разлика во однос на стандардна H7 Narva. Цркна првата. За 3 дена ќе успееше 3 месеци да издржи. Не вреди ни 100 мкд да дадеш за животен век од 3 месеци.
Монтирав Bosch Gigalight Plus 120. Земени од Окта 1250 МКД пар. На лабараториски тест солидни, на ревјуа велат кратко траат. Скоро сите се жалат за краток животен век. На прва секако се осеќа разлика во однос на стандардна H7 Narva.
„Мори, кокошко, не ми се за јадење паштетиве, за Алфа ми се.“Аргета ќе дигне промет 20% ради Симо и Куоре.
Плус ја у август идам на одмор, има да буде буџав лебац и паштета 10 дана
Информациите изнесени во темава се непроверени и паушални, истите се непроверени и во ранг на шпекулација. За конкретен совет во врска со темата обратете се кај стручни лица!!
Информациите изнесени во темава се непроверени и паушални, истите се непроверени и во ранг на шпекулација. За конкретен совет обратете се кај стручни лица.