Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
акциска цена, а колку голф 7 кошта
Цитат: LosiPatista на 09 Април 2017, 19:28:32 pmМИле кажи ти зошто 13ките што ги купуваше за тротинетот не тераа ич и не држеа ич?13-ките Мишелинки држеа неверојатно добро и сеуште држат задоволително, мада им е последна сезона. Толку добро држеа што ќе се превртев за малку на два наврата при обид за дрифтање. А со Кумхото си дрифташе без проблем. Истото со Мишелинките не пали.
МИле кажи ти зошто 13ките што ги купуваше за тротинетот не тераа ич и не држеа ич?
Ако пештани и градиште ви се поим за камп во 21 век, шо да ви кажам, така е, тапа е камп. Стварно овој со поршево е тежок идиот...
Цитат: MarceCvarce на 26 Април 2017, 18:46:52 pmбатка се супер ама жити се со правописов таја е таатије е тиерипни го тоа Ј на тастстура жити сеbrat vetuem deka kese potrudam 😂
батка се супер ама жити се со правописов таја е таатије е тиерипни го тоа Ј на тастстура жити се
Многу фина и издржана дискусија во последниве неколку страни. Линкови, демагогија, историја. Никаква конкретна споредба, тест на возила, лични искуства. Ликови што уште не купиле прва кола и живот и се шлепаат со колата на тато и експертчиња што паѓаат у несвест на кореец атмосферец на плин, сега се расфрлаат со линкови од интернет дека дизелот бил беспрекорен. За јадење гирабии на форум сме експерти, за јавно соочување на факти и повик за споредба на идентични возила бензин-дизел во темава нема ниту еден коментар со денови. Целава дискусија е сведена на маалски муабет пред штаб со посебна салама и пиво. CarClub in a nutshell. Епа чим е до таму дојдена работата, на поборниците на докажување демагогии со линкови од интернет и филозофско тотемизирање на технологија без никакво реално искуство, можам да им препорачам да земат зелоно џамче од пиво и да ги забричат петролхедите меѓу препони. Мир во светот.
Не само што е сељачки, глуп, вулгарен, неинформиран, туку е и скрос погрешен, без врска, идиотски пост што веднаш ќе биде избришан. Човекот врска нема од животот. Ете така, да си знае, пред да биде и овај пост избришан.
Za tehnicki toj od pss ic netreba damu cue. Za na granica isto taka on netreba da mu se sekira.i taka lapa 1500 ili 1700 kolku bese neka projde atest pa posle moj problem sto ponataka. Koga go projdov puntoto sto mislis deka mi bese seedno 2 pati me zastana policija ama ne vo skopje tuku u veles i odma vika kade be ti so vaka crni stakla. Moj broblem kako se snajdov da ne platam. Sakam da ti kazam deka i da gi izvadam prednite folii i ja projdam na atest i pak gi vratam nazad so praime posle na sobrakjajna pisue atest stakla??? Mesto toa da go napravi na fin nacin bez da me jebe u zdrav pamet deka nesmeel. Pozadi mene kje vleze nekoj tatin sin so audi od 30000 eura so kjutuk stakla so cetka gi farbal ili knauf stail kje se izguska so deckite od pss kaj si be brat i op atest kje projde a mene mi vika vadi predni. Epa oj bre je.. E
Цитат: Fic_CC на 20 Мај 2017, 20:05:58 pmМалце ја утна колата, ама битно си направи споредба Повели точен линк http://www.zeperfs.com/en/duel323-2852.htmЗаборавиле на бензинецот покрај коњите да напишат ПМПО.
Малце ја утна колата, ама битно си направи споредба Повели точен линк http://www.zeperfs.com/en/duel323-2852.htm