Автор Тема: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ  (Прочитано 588037 пати)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Одг: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ
« Одговори #180 на: 18 Август 2011, 20:45:34 pm »
Па добро ние еднаш во година ќе правиме собир, а вие алфистите нон стоп се собирате по сервиси  ;D ;D ;D ;D ;D мала шала  ;D ;D ;D неможев да одолеам заради Кларксон  ;D ;D ;D

Нон стоооп...? Врска немаш...они од сервис не се излезени......Варијатор, карбуратор, цинцилатор, мултипликатор...се нешто е дефект....во последно време и мотори цели почнаа да се кршат! ;D
;D ;D ;D ;D ;D
Умрев од смеење хахахахха
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #181 на: 18 Август 2011, 23:06:22 pm »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Banzata vozi Ferrari na slikava. Slikava ne e fotoshop :)
Како не е Фотошоп? Види вози Октавија (според брзиномерот). Воланот е само Ферари :)

Отсутен IvAnA

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 487
« Одговори #182 на: 18 Август 2011, 23:07:26 pm »
Ми даде маица, неќев да ти ја расипам вечерта. Сите ти се дивеа, беше у елеменат што би се рекло ;)
EPIC!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #184 на: 22 Август 2011, 18:48:58 pm »
Ништо Zero, мора нова тура налепници, маици ...

Отсутен IvAnA

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 487
« Одговори #185 на: 22 Август 2011, 21:19:56 pm »
Ништо Zero, мора нова тура налепници, маици ...
+1

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
« Одговори #186 на: 23 Август 2011, 00:46:23 am »
Џиџи сака да се дружи со Миле Фаланга! А нас другите не не тркала многу многу! Со рики ќе му се скараме ако продужи вака!

И да не јадете бабури, Миле не е крупен туку другите се поситни.

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514
« Одговори #187 на: 23 Август 2011, 11:30:50 am »
затоа и најверојатно утре ќе го земе Матизот.
Да му кажеш да дојде на Веро да му го крштевам Матизот... Тазе ми е кумашлукот :)
Вака иде то Говорот :
Се собравме тука денес , да го крштеваме матизот кој што е моторно возило , во вид на балон , да го крстиме во крстената вода , нека почне церемонијата . Матиз Матиз матиззз да ти се плукнам во дизајнерот твој Сократис , да ти биде вечно името твое , да не те дувне ветер , мило моје , АМИН и матизот беше пуштен во крстената вода на реката вардар , и беше најден во велес го фатил со трска некој рибар со име Спортекс . :D

Све ненормално еј...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #188 на: 23 Август 2011, 12:34:22 pm »
Може бе Веле, може под 8 литри. Јас мојата ја имам симнато на 5.5 литри на 100 низ град. Знаеш за тоа, мерено на пумпа. Ама колато троши 8/100 во град, освен ако не сакаш да ти попуштат нервите. Инаку може. Еве Инсајт троши околу 6 литри на 100 низ град што за мене е доста слоидна бројка за бензинец. Зборувам со пристојно возење, како кога мојата троши 8.
ДРУГО И МНОГУ ВАЖНО. Многу менува каде во Скопје живееш, и каде се движиш. Значи истиот твој Лансер, да го вози дечко кој живее во Ѓорче ќе троши литро помалку. Зошто на секое искачање од дома он ја вози цела Партизанска. Еве и јас, ако одам од дома (Карпош 1), кон влае-ѓорче потрошувачката е барем литро помалку, откога одам во Аеродром почесто (многу ретко одам таму).
Значи ако си во центар и работиш во центар ќе извадиш потрошња од 9 литри, и ќе поминеш 300км месечно. А типот од Ѓорче што работи во центар, ќе извади 7 литри, а месечно ќе помине 800км. Епа колку троши Лансер, он тврди 7 ти 9? Исто возите, исто се.
Се влегува во обзир. Затоа и ти викам може и да не лажат луѓе.
Од друга страна знам дека 60% кога зборуваат за потрошња, лажат. Зошто? Не ми е јасно. Како нешто престижно им делува. УУууууу мојата 5 во град, ако ја стискам 6! Шо возиш бе Ајго Д4д? Не бе возам Спортаж 1.6. :D Ни си да му влепиш шамар, ни си да се расправаш, ни да земеш една ластегарка... - Море, види што малку трошел тоа Спортажот.

Не е проблем што ме лажеш. Проблем е што мислиш дека ти верувам.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #189 на: 23 Август 2011, 12:48:29 pm »
Има некој МЕРЦЕДЕС на форумов , дека јас ниеден не видов ?? :)

Jok. Nikoj kola nema.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #190 на: 23 Август 2011, 13:56:46 pm »
Џиџи сака да се дружи со Миле Фаланга! А нас другите не не тркала многу многу! Со рики ќе му се скараме ако продужи вака!

И да не јадете бабури, Миле не е крупен туку другите се поситни.

Некој ми брише постови :)))))))))

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #191 на: 24 Август 2011, 00:10:19 am »
Комотно ЈП " Улици и Патишта" може да го прекрстат во ЈП " Лоши Патишта"

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7226
  • French diamond
« Одговори #192 на: 24 Август 2011, 02:28:50 am »
затоа и најверојатно утре ќе го земе Матизот.
Да му кажеш да дојде на Веро да му го крштевам Матизот... Тазе ми е кумашлукот :)
Вака иде то Говорот :
Се собравме тука денес , да го крштеваме матизот кој што е моторно возило , во вид на балон , да го крстиме во крстената вода , нека почне церемонијата . Матиз Матиз матиззз да ти се плукнам во дизајнерот твој Сократис , да ти биде вечно името твое , да не те дувне ветер , мило моје , АМИН и матизот беше пуштен во крстената вода на реката вардар , и беше најден во велес го фатил со трска некој рибар со име Спортекс . :D

Све ненормално еј...
хахахахх.. нема побудала ме изнасмеја

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7226
  • French diamond
« Одговори #193 на: 24 Август 2011, 02:32:13 am »

Пали али не кај нас туку кај Љунга Транс...!

ГОЉФОВ е пичка ти матер...бабо е купувал пред 15 година и го је возил едно 300 илјада со салја и још 100 илјада без сајла и јас сум го терал едно 200 илјада без сајла и никад не сам менил уље.

И иде бреееее......!

1-ва, друга, треча....и 50 на сат, Љетааааааа ГОЉЛФ бре...!

Најбољи кола...и на Љопата да пише ГОЉФ да го купуваш!
[/quote]
И со фиат темпра ист случај вика вака .
Ееее ние сме го купувале темпера , пред два години и смо го возеле колата  , сме го товарале дрва сме го носеле , многу лепо колата уље ич не го троши бидејќи уље го нема унутра .
[/quote]

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #194 на: 24 Август 2011, 12:43:22 pm »

Пали али не кај нас туку кај Љунга Транс...!

ГОЉФОВ е пичка ти матер...бабо е купувал пред 15 година и го је возил едно 300 илјада со салја и још 100 илјада без сајла и јас сум го терал едно 200 илјада без сајла и никад не сам менил уље.

И иде бреееее......!

1-ва, друга, треча....и 50 на сат, Љетааааааа ГОЉЛФ бре...!

Најбољи кола...и на Љопата да пише ГОЉФ да го купуваш!
И со фиат темпра ист случај вика вака .
Ееее ние сме го купувале темпера , пред два години и смо го возеле колата  , сме го товарале дрва сме го носеле , многу лепо колата уље ич не го троши бидејќи уље го нема унутра .
[/quote]

[/quote]
Хахаха сега кога ќе прочитам , што сум пишувал на форумов , се кинам од смеење .