Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 31 Август 2011, 10:17:58 amЦитат: Sportex на 31 Август 2011, 02:11:05 amЦитат: RikiRulz на 30 Август 2011, 23:14:58 pmНе е малце на лево, заварен издувов... Aбе тебе сите ауспуси на лево ти маваат...да не си ебал некоја лева путка скоро?БТВ...Супер е, со дравје да се тера! Или може ја боље гледам од тебе, стар си ти ))))))))))))))Баба ти е стара...!!Гледам како сокол море...!
Цитат: Sportex на 31 Август 2011, 02:11:05 amЦитат: RikiRulz на 30 Август 2011, 23:14:58 pmНе е малце на лево, заварен издувов... Aбе тебе сите ауспуси на лево ти маваат...да не си ебал некоја лева путка скоро?БТВ...Супер е, со дравје да се тера! Или може ја боље гледам од тебе, стар си ти ))))))))))))))
Цитат: RikiRulz на 30 Август 2011, 23:14:58 pmНе е малце на лево, заварен издувов... Aбе тебе сите ауспуси на лево ти маваат...да не си ебал некоја лева путка скоро?БТВ...Супер е, со дравје да се тера!
Не е малце на лево, заварен издувов...
Најпопуларен сум во оваа тема
Цитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 21:53:02 pmНајпопуларен сум во оваа тема Па тоа не чини бе. Тоа значи највише глупости си зборел. Јас не се сеќавам еден саглам пост да завршил во темава
Па и јас нејќам да суп популарен тука , ама тоа е таков сум
Цитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 22:26:05 pmПа и јас нејќам да суп популарен тука , ама тоа е таков сум Супер си
Цитат: Falanga на 01 Септември 2011, 22:30:15 pmЦитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 22:26:05 pmПа и јас нејќам да суп популарен тука , ама тоа е таков сум Супер сиСупер се сите тука , со сите лесно се спријателив , а мило ми е што имаш такво мислење за мене D;
Цитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 22:33:26 pmЦитат: Falanga на 01 Септември 2011, 22:30:15 pmЦитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 22:26:05 pmПа и јас нејќам да суп популарен тука , ама тоа е таков сум Супер сиСупер се сите тука , со сите лесно се спријателив , а мило ми е што имаш такво мислење за мене D; Абе супер момак си само едно нешто ме буни кај тебе. Значи аватарот ти е амблемот на бенве, а под него во персонал текст ти пишува Ненормален. Тоа ненормален е оти возиш бенве или не си нормален што возиш бенве?
Цитат: bokicivic на 02 Септември 2011, 10:17:02 amhttp://fuza.ru/devushki/11256-monika-petrasinska-nahodka-dlya-nizhnego-belya.htmlЛеле Боки кај ја најде се удавив од кафево!
http://fuza.ru/devushki/11256-monika-petrasinska-nahodka-dlya-nizhnego-belya.html
Цитат: Falanga на 02 Септември 2011, 11:43:26 amТи купи ли графичка карта или уште си со таа старата G31. Ако си со G31 ништо нема да ти се пушти а камо ли да лета.Не сака да ја пушти... као проблем да има во исталација... А усталом ја не сум гејмер, јас сум ебач ))))))))))
Ти купи ли графичка карта или уште си со таа старата G31. Ако си со G31 ништо нема да ти се пушти а камо ли да лета.
Цитат: JoveVW на 04 Септември 2011, 23:55:41 pmАјде де...Од каде знаеш кој е...ке го јаде некој за џабе изгледа ! И да не е он ќе си го истепам пак ја него
Ајде де...Од каде знаеш кој е...ке го јаде некој за џабе изгледа !
еве и јас ке ви кажам една случка,кај семафорите кај судска палата и мавровка,јас се враќам накај дома од работа и вртам лево,во тој момент ми се затвора семафорот на црвено,и кај универзитетот беа џандарите со две коли и ме запираа дека на црвено сум поминал,дај документи и јас им давам,а колата (ауди-то) беше на има на таткоми,и оп ме прашува џандарот што ти е овој за таткоми,и јас му викам таткоми ми е,па што не кажуваш на време ајде бегај ми вика,ок фала пријатно си велам јас и се чудам што битна сега,и утредента почнав да се распрашам за истиот џандар со исто име и презиме како на таткоми,и кога ми рекоа кој и каде живее,сум се насмееал,бидејќи тој џандар имал само 40год.а јас тогаш имав 33год....и сакав да го најдам тој џандар што ме сопираше и да му кажам абе глуп на 7 години ли ме родил таткоми , хахахаха и ден денеска веќе го користам името на таткоми и секогаш ме пуштаат и до сега ни еднаш не ме казнале хахаха,а што е најбитно тој ссо исто име како на таткоми е командир хехехе
Цитат: JoveVW на 18 Септември 2011, 23:35:06 pmе треба кафана ја идам со Голфот да испечам скара на ауспух за мешачите Па како што димат дизелите , може димени колбасици да ни направиш ..
е треба кафана ја идам со Голфот да испечам скара на ауспух за мешачите