Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: LosiPatista на 20 Јули 2011, 14:35:26 pmkoj saka da go vidi kvaliteto na W, neka poveli vo servisot Porsche, momentalno demonstriraat kvalitet Премногу возила имаат продадено,а тие треба да одат на редовен сервис затоа има толку гужва
koj saka da go vidi kvaliteto na W, neka poveli vo servisot Porsche, momentalno demonstriraat kvalitet
Цитат: JoveVW на 22 Јули 2011, 10:04:20 amЦитат: LosiPatista на 20 Јули 2011, 14:35:26 pmkoj saka da go vidi kvaliteto na W, neka poveli vo servisot Porsche, momentalno demonstriraat kvalitet Премногу возила имаат продадено,а тие треба да одат на редовен сервис затоа има толку гужва Јове овде стојат постови што се креативни и полни со шега, а не лични ставови кои ти ги сметаш за смешни. (во стилот на NUME) pozz
Ова ти е курчење, брембо турил на фиќо, јака муда.
Па ваљда мислеле тие што го правеле дека треба да се носи со тие коњски сили,иако се французи.
Цитат: Bu$aV MeGaNe на 25 Јули 2011, 12:33:22 pmПа ваљда мислеле тие што го правеле дека треба да се носи со тие коњски сили,иако се французи.
Цитат: Falanga на 25 Јули 2011, 12:37:48 pmЦитат: Bu$aV MeGaNe на 25 Јули 2011, 12:33:22 pmПа ваљда мислеле тие што го правеле дека треба да се носи со тие коњски сили,иако се французи.Колку што знам јас во темава треба да се цитираат нечии мислења(доколку заслужуваат),а не да се менуваат истите во своја корист-зошто така звучи безвезе.
СЕ ГЛУПИРАШ-СВАЌАШ НЕЛИ ?
Цитат: ace-106 на 25 Јули 2011, 14:29:42 pmСЕ ГЛУПИРАШ-СВАЌАШ НЕЛИ ?Пак нешто те накурчија на работа?
Нема везе извини што ти скршив муабет.
Па ваљда и французи знаат да направат добра спортска кола,покрај јапонци,германци,итаљанци.
Леле ама избегавте со темава,темава колку што знам беше за рено клио спорт со нешто појак мотор од тоа што го имаше до сега,и доколку функционирало одлично со 200кс ке функционира и со 240кс,само ке биде малку побрзо.Па ваљда мислеле тие што го правеле дека треба да се носи со тие коњски сили,иако се французи.Мислам дека никој неможе да го порекне фактот дека рено спорт моделите бележат одлични резултати и се меѓу подобрите во својата класа,почнувајки од меган,па клио,па твинго.Па ваљда и французи знаат да направат добра спортска кола,покрај јапонци,германци,итаљанци.Па немора секоја тема да ја утепаме со хејтерски муабети!
Аце повели оригиналниот пост:Цитат: Bu$aV MeGaNe на 25 Јули 2011, 12:33:22 pmЛеле ама избегавте со темава,темава колку што знам беше за рено клио спорт со нешто појак мотор од тоа што го имаше до сега,и доколку функционирало одлично со 200кс ке функционира и со 240кс,само ке биде малку побрзо.Па ваљда мислеле тие што го правеле дека треба да се носи со тие коњски сили,иако се французи.Мислам дека никој неможе да го порекне фактот дека рено спорт моделите бележат одлични резултати и се меѓу подобрите во својата класа,почнувајки од меган,па клио,па твинго.Па ваљда и французи знаат да направат добра спортска кола,покрај јапонци,германци,итаљанци.Па немора секоја тема да ја утепаме со хејтерски муабети!И без толку избувнување
Цитат: Bu$aV MeGaNe на 25 Јули 2011, 12:33:22 pmПа ваљда и французи знаат да направат добра спортска кола,покрај јапонци,германци,итаљанци.Ова беше оригиналната порака од Бушав-а ти си ја едитираше ко што тебе ти одговара,завршивме со муабет.Успут најголемо рчкало си !Поздрав и фала