Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: JoveVW на 15 Јули 2011, 12:32:41 pmАко мислеше на возачка дозвола,таа не те прави возач,тоа е само едно обично книвче кое во кичево не го бараат Што ќе ти џипиес за у Кичево мореее!!
Ако мислеше на возачка дозвола,таа не те прави возач,тоа е само едно обично книвче кое во кичево не го бараат
Цитат: osmica8 на 15 Јули 2011, 17:34:01 pmЦитат: Sportex на 15 Јули 2011, 17:15:48 pmЦитат: MartinAlfista на 15 Јули 2011, 17:10:34 pmЦитат: osmica8 на 15 Јули 2011, 01:37:25 amМногу чудна работа ми е ова MiTO то, еднаш ми изгледа одлично од друг поглед ми изгледа одваратно........ Дали до толку има различни нивоа на опрема или аголот е во прашање. Пр. она што е позади Беко, црното со 17-18 бандажи, е е*ење, а некое со 75 коњчиња, одвратно изгледа...... Збунка сум....Разлика прават 5-6 сантиметри... (That's what she said) Спортско подвозје или стандардно подвозје...Тоа ти е како пичка на штикли дигната и боса....не е исто! Која е појака? Јас сакам .........боса....... Еми вие во село такa сте си учени...од нива соблечи опинците и прао в кревет!
Цитат: Sportex на 15 Јули 2011, 17:15:48 pmЦитат: MartinAlfista на 15 Јули 2011, 17:10:34 pmЦитат: osmica8 на 15 Јули 2011, 01:37:25 amМногу чудна работа ми е ова MiTO то, еднаш ми изгледа одлично од друг поглед ми изгледа одваратно........ Дали до толку има различни нивоа на опрема или аголот е во прашање. Пр. она што е позади Беко, црното со 17-18 бандажи, е е*ење, а некое со 75 коњчиња, одвратно изгледа...... Збунка сум....Разлика прават 5-6 сантиметри... (That's what she said) Спортско подвозје или стандардно подвозје...Тоа ти е како пичка на штикли дигната и боса....не е исто! Која е појака? Јас сакам .........боса.......
Цитат: MartinAlfista на 15 Јули 2011, 17:10:34 pmЦитат: osmica8 на 15 Јули 2011, 01:37:25 amМногу чудна работа ми е ова MiTO то, еднаш ми изгледа одлично од друг поглед ми изгледа одваратно........ Дали до толку има различни нивоа на опрема или аголот е во прашање. Пр. она што е позади Беко, црното со 17-18 бандажи, е е*ење, а некое со 75 коњчиња, одвратно изгледа...... Збунка сум....Разлика прават 5-6 сантиметри... (That's what she said) Спортско подвозје или стандардно подвозје...Тоа ти е како пичка на штикли дигната и боса....не е исто!
Цитат: osmica8 на 15 Јули 2011, 01:37:25 amМногу чудна работа ми е ова MiTO то, еднаш ми изгледа одлично од друг поглед ми изгледа одваратно........ Дали до толку има различни нивоа на опрема или аголот е во прашање. Пр. она што е позади Беко, црното со 17-18 бандажи, е е*ење, а некое со 75 коњчиња, одвратно изгледа...... Збунка сум....Разлика прават 5-6 сантиметри... (That's what she said) Спортско подвозје или стандардно подвозје...
Многу чудна работа ми е ова MiTO то, еднаш ми изгледа одлично од друг поглед ми изгледа одваратно........ Дали до толку има различни нивоа на опрема или аголот е во прашање. Пр. она што е позади Беко, црното со 17-18 бандажи, е е*ење, а некое со 75 коњчиња, одвратно изгледа...... Збунка сум....
BTW : Ти не си гОЈДО,ти си вРАПЧЕ
Нешто слабо сум цитиран во темава...Треба изгледа да се заангажирам посериозно...
Цитат: MarceCvarce на 20 Јули 2011, 11:05:17 ampa neka gi prefrlat Polovcive tamu ima kapacitetmomentalno imaat kampanja: donesi go tvojot nov W na recikliranje, i dobij 1500 popust za novo Hyundai
pa neka gi prefrlat Polovcive tamu ima kapacitet
najdobro e da zi zemes vakvi:) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)[/URL]
ЛП разбери бе еднаш дека копилињата на КИА неможат да пидат поквалитетни од Волксваген у никој случај
Цитат: JoveVW на 20 Јули 2011, 14:18:47 pmЛП разбери бе еднаш дека копилињата на КИА неможат да пидат поквалитетни од Волксваген у никој случај
koj saka da go vidi kvaliteto na W, neka poveli vo servisot Porsche, momentalno demonstriraat kvalitet