Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sportex на 06 Јули 2011, 17:27:19 pmНе знам за вас децо али ја би све ово јебо...! И ја би тата
Не знам за вас децо али ја би све ово јебо...!
неоженетите, оние со живот ...
Со француска кола,секогаш треба ти треба услугата повикај пријател !Најдобро би било да си имаш пријател што има шлеп служба
Рики: А ке ти требаат кочници за тој мотор, или со фабричките И други модификации ?Мрмут: Ќе почекате за другите работи јас на се сум мислелНоќи неспаниРики: Aбе коњ, јас знам... кажи им на другите...
Цитат: S16 на 14 Јули 2011, 08:34:44 amРики: А ке ти требаат кочници за тој мотор, или со фабричките И други модификации ?Мрмут: Ќе почекате за другите работи јас на се сум мислелНоќи неспаниРики: Aбе коњ, јас знам... кажи им на другите... S16. Кога копчето „Цитирај“ е толку недостижно.
Цитат: ace-106 на 13 Јули 2011, 17:24:38 pmСо француска кола,секогаш треба ти треба услугата повикај пријател !Најдобро би било да си имаш пријател што има шлеп служба
Цитат: Спенсер на 13 Јули 2011, 17:32:02 pmЦитат: ace-106 на 13 Јули 2011, 17:24:38 pmСо француска кола,секогаш треба ти треба услугата повикај пријател !Најдобро би било да си имаш пријател што има шлеп служба Се слагам...ама до француска треба да има и уште една, то ест треба да гласи Француска и Ј.........а кола...
Цитат: Sportex на 14 Јули 2011, 12:02:37 pmЦитат: Спенсер на 13 Јули 2011, 17:32:02 pmЦитат: ace-106 на 13 Јули 2011, 17:24:38 pmСо француска кола,секогаш треба ти треба услугата повикај пријател !Најдобро би било да си имаш пријател што има шлеп служба Се слагам...ама до француска треба да има и уште една, то ест треба да гласи Француска и Ј.........а кола... Сакаше да каже поетот
Како ти беше муабетот за кое е најдобро мало градско возило Дени?Поло? а причина? ФВ...
pa toa e, site razvivaat motori na vnatreso sogoruvanje, alfa razvi motor na vnatresno i nadvoresno sogoruvanje.
Temava bese za sasvim druga stvar ama nema veze kako i uvek:)