Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Демек ако сум решил да си го напраавм меракот сите пари ќе ги фрлам на бензин. Ако некој ми влегол дома и ме украл 20к евра, не би сакал секој месец да ми провалува дома следните 10 години и да ми краде по 100еур.
Е Дени. Ако ги даваш тиа 100е. на некоја опасна п*чкетина месечно да те среди ќе ти смета? Пример ова.
невина 16 годишна со 30 години сексуално искуство
П.С. Да не беше плинов, бензинците ќе беа далечен заборав... Џоа фиксни телефони.
и е*eњето не е сменето со милениуми па не гледам некој да се жали
Ај глеај нов порнич и спореди со порничите од 70-ти, па кажи ми дека не е сменето ебењето.
I sveti gOjdo i sveti Falangasaurus Makedonski i sveti Simeon Italijanski i sveti Cuore Kockasti !
И Пресвета Коцка Куорина
Затоа Фаланга е нерелевантен за потрошувачка.Односно би бил релевантен кога би нагласил дека вози како истинкан.
Миле, си чул за Доџи стајл ? Глеам не те бива, дојди на пар часови кај мене, бесплатно.
Цитат: onak на 10 Август 2013, 17:20:34 pmма немој...Ставрно. Не мора да ми веруваш на збор, еве следниот пут кога ќе искочиш на аутопут замоли го совозачот да прави евиденција кои коли шибаат а кои се влечкаат, па после види на број какви поише си избројал во која од овие две групи. Таква груба обзервација може лесно да се направи со совозач кој во рацете ќе има ливче и пенкалце.Гледај само обични коли, камионите, абтобусите итн. занемари ги.
ма немој...
Цитат: velestrumf на 10 Август 2013, 17:53:34 pmЈас откако ставив плин, драстично ми се намали сметката за струја. Од Макпетрол е плинот и супер си врши работа.Претходниве 2 полнења некако чудно ми се варат виршлите, како да нема доволно снага на малата па морам на големата рингла да ставам. Си приметил кај тебе нешто слично или со системов имам проблем. Се работи за Горење шпорет со италијански вентил и регулатор, плинот е од МП. Виршлите се Перутнина.
Јас откако ставив плин, драстично ми се намали сметката за струја. Од Макпетрол е плинот и супер си врши работа.
НЕ во оваа тема.