Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вујко ми има Skoda Fabia 1.2 TSI има поминато 120к и немал ниту еден единствен проблем до сега...
Тси јавува проблеми и на 20.000 кога многу турбо полначи (сите) откажаа.
Za naj antidiesel trol konkurias na forumov bez konkurencija !
Симо е единствен трол-модератор
Цитат: Simo - Carrier166 на 09 Јули 2013, 17:29:07 pmДа, но не можам да бидам поголем трол од продизел троловите на форумов.Не само што можеш, него и си. Доколку не се согласуваш, ќе те упатам поубаво да се запознаеш со терминот „интернет трол“. Има одлична статија на википедија. Sorry.
Да, но не можам да бидам поголем трол од продизел троловите на форумов.
Цитат: Fic_CC на 10 Јули 2013, 16:58:09 pmАудито изгледа најмалку 10 пати поубаво, но во се друго е подобар Мерцедесот. Баш ми е криво Најмалку. А за мене и во другото е бољи. Овој мерцедес нема да добие глас од мене во оваа споредба. Преружен е за воопшто да го сметам за кола.
Аудито изгледа најмалку 10 пати поубаво, но во се друго е подобар Мерцедесот. Баш ми е криво
Цитат: Simo - Carrier166 на 15 Јули 2013, 11:39:19 amФала богу, дал госпо`.... BTW, вчера се враќав по тоа крпениците до Скопје со автопатска брзина. Срамота. Значи мислам... срамота... Крпи, крпи, пак крпеници... Подобро калдрма да наредат. ела да те повозам во мојата косилица, да видиш што е вожња.
Фала богу, дал госпо`.... BTW, вчера се враќав по тоа крпениците до Скопје со автопатска брзина. Срамота. Значи мислам... срамота... Крпи, крпи, пак крпеници... Подобро калдрма да наредат.
Цитат: LosiPatista на 13 Јули 2013, 13:28:24 pmЦитат: onak на 12 Јули 2013, 10:13:09 amЦитат: Cuore Sportivo на 12 Јули 2013, 09:58:29 amАутоматиков за кур не го бива..Неартикулирано дауншифта...не баш неконтролирано.... тоа зависи од нивото на педалата за гас. кога јас ке ја стиснам подоле автоматски мења еден до два степени помала брзина. дефинитивно не е неконтролирано. ептен е контролирано, од мене.И ти си контролиран, од жена ти Мојава мрчи од аспект на потрошња, полека вози море да имаме бензин и за враќање
Цитат: onak на 12 Јули 2013, 10:13:09 amЦитат: Cuore Sportivo на 12 Јули 2013, 09:58:29 amАутоматиков за кур не го бива..Неартикулирано дауншифта...не баш неконтролирано.... тоа зависи од нивото на педалата за гас. кога јас ке ја стиснам подоле автоматски мења еден до два степени помала брзина. дефинитивно не е неконтролирано. ептен е контролирано, од мене.И ти си контролиран, од жена ти
Цитат: Cuore Sportivo на 12 Јули 2013, 09:58:29 amАутоматиков за кур не го бива..Неартикулирано дауншифта...не баш неконтролирано.... тоа зависи од нивото на педалата за гас. кога јас ке ја стиснам подоле автоматски мења еден до два степени помала брзина. дефинитивно не е неконтролирано. ептен е контролирано, од мене.
Аутоматиков за кур не го бива..Неартикулирано дауншифта...
lele lele lele...temava prekrsteteja vo ...KURCENJE, KOJ POVEKE ZNAE...