Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Simo - Carrier166 на 17 Октомври 2012, 11:53:06 amПа ако е таа сума, и не е скапо. Еден подобро опремен Veyron чини повеќе AAHAHHAHAHAHHAHAHAHH!!!!!!!!!!!! Симо колку пати да ти кажам!!! ОДИ ВО САЛОН ПРАШАЈ ЦЕНА!!!!! Не читај од каталог!!!!!! Ќе ти пуштат 2000евра на Вејронот само ако се појавиш во салон!!! Да не ни збориме ако се направиш заинтереисран!!!!
Па ако е таа сума, и не е скапо. Еден подобро опремен Veyron чини повеќе
Не го исмејувајте јужноамеричкото Клио, сега Прч ќе ви објасни зашто е супер.
Ајде бујрум уште некоја лепотицаНека чисти класниот,ја утепавме темава али морав многу ми падна у очи лепотицава!
Не не не какво бришење, сега Зеро ќе ви објасни зашто е супер.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Young palpatine, my gift to you. Set as cover photo
Среќа што не било вторник или петок
Цитат: LosiPatista на 19 Октомври 2012, 11:55:00 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Young palpatine, my gift to you. Set as cover photo
Feedback од Мини Куперџијава (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Sportex на 13 Октомври 2012, 13:42:02 pmИмате ли деца?Имаме Спортекс. И затоа под седиште носам нунчаки.
Имате ли деца?
ЦитатЕте ти го мекдоналс,33 денари хамбургерче,ја такви по 15 ги плескам <br />Имаш среќа што Калиопи не те начекала па да ти побара залак.... :O
Ете ти го мекдоналс,33 денари хамбургерче,ја такви по 15 ги плескам <br />
Симо ... од уста ми го извади ...
Get a room you two.
Ace 106 sto ja imase Xsara-ta i ja smeni za 307-ca
Јас имам стаж во Скопје и на веро повеќе од локалциве.