Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
И само кај Хјундаи истото подесување е БЕСШУМНО!
Ја сум уште под казна, татЕ не го дава голфо оти ногу оде ...
Ne e bash dete kolku mene e 20god
Цитат: Deni на 30 Септември 2012, 11:02:36 amДа не заборавиме дека и30ката на видеото не беше негова, ниту тој ја возеше...Ова е ко` да се фалиш дека си ја е*ел Никол Кидман, ама со ку*от на Том Круз
Да не заборавиме дека и30ката на видеото не беше негова, ниту тој ја возеше...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Што имал к'смет Диксиот, ДиксиотФиеста му на земја легнала, легнала.Фиеста му на земја паднала, падналапобарала бандажи лесни, лесни.Диксиот ги зеде спиралите, спиралитеотиде на мајстор фален, фален.отиде на мајстор фален, фаленда намести спирали спуштени, спуштени.Кога се од мајстор враќаше,на форум оро играја, играја.на форум оро играја, играја,на Веро млади Диксане...Рики ми спирали остави, остави,и до Зерота се фана, да игра.Томе Банзата думаше, думаше:- Фиестата лична, убава.Како што си лична, убава, убава,уште така да си работна, работна.Кога ќе земеш да предеш, да предеш,со тоа фурче дреново, дреново.Таман што си тркало запрело,одма те спушта, надоле, надоле.Ти си легна малку на асфалт, да одмориш,бубрегот да го разбиеш, разбиеш.Веле на Диксанот думаше, думаше:- Томе море лични се, лични се.Како што се лични, убави, убави,ама и ти да си спуштиш, Колтето, Колтето.
Ќе треба 10 души да се собереме за двеве...Вадат сперма од кичма.
Алфистиве сите делови чекаат пред собир еј.
Мене ми ја изгребаа колата првата вечер откако ја донесов дома. Кога ја регистрирав тој на технички прегед ми се смееше....Цитат: filipv на 30 Септември 2012, 21:02:40 pmЦитат: Chlink на 30 Септември 2012, 20:58:47 pmВо крв се задржува повеќе а во мокрача пократкозависи која дрога. марихуана (трава) може да ја нема во крвта после 2-3 дена, ама - пошто се раствара во масти - може да се детектира во мочка и после недела-двепак ќе кажам - зависи која дрога. не се сите ниту приближно исти, ниту по дејството, ниту по можноста за детектирање, ниту по ништонекој може да е гс направен со лсд, а нема ниту еден тест на овој свет да открие ништо.Ти друже не ќе да си баш чист.....
Цитат: Chlink на 30 Септември 2012, 20:58:47 pmВо крв се задржува повеќе а во мокрача пократкозависи која дрога. марихуана (трава) може да ја нема во крвта после 2-3 дена, ама - пошто се раствара во масти - може да се детектира во мочка и после недела-двепак ќе кажам - зависи која дрога. не се сите ниту приближно исти, ниту по дејството, ниту по можноста за детектирање, ниту по ништонекој може да е гс направен со лсд, а нема ниту еден тест на овој свет да открие ништо.
Во крв се задржува повеќе а во мокрача пократко
Цитат: AllMightyMe на 25 Септември 2012, 10:34:06 am
Ух, колку само не знам да објаснам нешто во Аеродром.. Чек да облечам трењерки.
Цитат: RikiRulz на 28 Септември 2012, 20:48:31 pmи кај Др. Аце на лепење фолии, е сеа се мислам дали 100% или едно скалило посветли да му ставам, Ако има некој предлог, со слика нека го презентира Рики мој предлог, иди на нешто по екстремно (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
и кај Др. Аце на лепење фолии, е сеа се мислам дали 100% или едно скалило посветли да му ставам, Ако има некој предлог, со слика нека го презентира
Куоре, не кажуеш дека има новитети од Италија за престојниот саем во Париз ?Alfa Roemo 155 T.Spark, Facelift 2012 !
Уааааааау Астра 12.500, а Голфот 17.500. УАУ!!!Мислам УАУ!Онака УАУ!