Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: kimi makedonski на 26 Март 2012, 11:44:31 amЗначи маса нема никаква друга улога во ферари освен да му служи на алонсо.Аиии каква изјава, некој ќе си помисли дека си тимскиот директор.
Значи маса нема никаква друга улога во ферари освен да му служи на алонсо.
Едноставно, МОРАВ:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Сосем случајно ја отворив темата за игра некоја,и го видов оваЦитат: RikiRulz на 24 Октомври 2011, 19:06:02 pmДукс, дигаш чалам на мене,излгеда ке сакаш да се акнам од земја... така ми изгледа... За кое некое време бе... пола година не лажеш, све ке дојдам ке покажам... све во КЕ Рики немој да се акаш од земја Лелеее умрев од смеење
Дукс, дигаш чалам на мене,излгеда ке сакаш да се акнам од земја... така ми изгледа... За кое некое време бе... пола година не лажеш, све ке дојдам ке покажам... све во КЕ
Т’га за истокСобим точак как да си метнех, И в арапски ст’рни да си прелетнех! На пустински места ја да си идам, Да видам Египет, Дубаи да видам, Да видам дали регулаторна и тамоБензин поскапува како и вамо.Ако как овде бензинот е скап, Ако ситуацијата и таму е кнапНа п’т далечни ја ќе се стегнамИ в други ст’рни ќе си побегнам, К’де бензинот е много поефтин, К’де ќе возам југо на плин. Овде мрачна цена ме обвиваПроклета регулаторна само покачува Акцизи, фискализација и даноци, Со точак одиме на состаноциОколу мржња и тепачки секојдневни, А на бензинска цени, да ти се стемни. Не, ја не можам овде да седам, Не, ја не можам цениве да ги гледам! Дајте ми точак ја да си седнам, И кај нафтени дупки да си прелетнам: На арапски места ја да си идам, Да видам Тунис, Либија да видам. Тамо нафтата е живо џабе,Таму владата не те краде,Таму имаш бензин, полн резервар,Не ја гасиш колата, ни на тротоар.Нафтени дупки колку сакашИ да ти се истури бензин, да не ти е мака; Дизел, Безоловен, милион стоваришта, Сегде божева је хубавина. Тамо во ладата, супер да ставам, Со мерак да возам, џумбуш да правам.
bogznae na kolku koli od garaza i proekti riki im ima predlozeno zatemnuvanje na stakla
Ате плата му дава изгледа,да ги тера луѓево фолии да ставаат
Браво за Симо, Зеро и останатата администрација - многу паметна одлука! Го одбравте правиот човек! Симо честитки и од мене, секоја чест!
Така викаа и за Берлускони
Јас би се осмелил да пумпам 2.0 само на гуми со профил од 60 нагоре. Гума си е гума ама бандаж ако пукне заради што сум штедел 0.3-4 атмосфери воздух, тогаш не заслужувам кола да поседувам.
Па ти у бандера ја здрви сега за бандажот се цепидлачиш
Се изнамучив дур да го прочитам оноа „MALIBU“