Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
PoS....ВО знак на протест ја викам сите да купиме по еден КОЊ...И место со коли, со коњи да си појдеме еден ден на работа...И место на паркинг, ОП на некое дрво врзи го...Ем закон не те фаќа, не плаќаш паркинг, 25+5+5...Коњот е ЕКО, не загадува, може да сем посере само, ама тие лајна се добри и може да се користат како природно ѓубриво...Овие од градски паркови и зеленила и онака нишо не работат, ке растураат лајна по ова жардињериве по Бандитен Штрасе (Партизанска) Не троши гориво, нит бензин, нит нафта, нит плин....Милина...Пасе трава, а од адитиви си јаде слама или детелина...Поефтино здравје
Цитат: bobi010 на 10 Април 2012, 10:18:41 amА зошто на џандарите не им купат коњи и да не арчат за нови возила?Затоа што кога ќе сакаш да му се обратиш на џандарот нема да знаеш кој е кој.
А зошто на џандарите не им купат коњи и да не арчат за нови возила?
Значи Фаланга не е нормален
Ова е критика или комплимент?
Дијагноза бе Фалангич!
Цитат: RikiRulz на 11 Април 2012, 10:20:41 amЗа нејзините години, боље нема http://tocka.com.mk/4/64340/minijaturnite-bikini-i-stojat-sovrsenoИ за мојте години брка работа...
За нејзините години, боље нема http://tocka.com.mk/4/64340/minijaturnite-bikini-i-stojat-sovrseno
DOSTA be so kriminal itd. Eve jas primam kapar za koli.motori kamioni po moznost pogolem od 500eura Za vozvrat na kupuvacot koj ke ostavi 500eura ke mu dadam DVE JAJCA ZA DA GO KOMPLETIRA ONOJ K.R STO KE GO DOBIE posle davanje kapar bez pismen dokument
Aj napravimi gi zvezdickite na avatarot crveni
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) Повели
Алоооо сабота е... кажете саат..
Цитат: RikiRulz на 14 Април 2012, 12:46:23 pmАлоооо сабота е... кажете саат..Рики во паника не знае кога да дојде на собир
Цитат: Rakun4e на 14 Април 2012, 19:35:22 pmДобредојде Какво е чуството да го возиш ова ? Има страв од превртување ? :S Чуството е многу добро многу е стартно, е сега вкривина ако влагаш со повисока брзина многу се накривува од вака | на вака /...
Добредојде Какво е чуството да го возиш ова ? Има страв од превртување ? :S