Автор Тема: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ  (Прочитано 670087 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30646
    • CARclub.mk
Одг: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ
« Одговори #3645 на: 02 Април 2026, 09:42:46 am »
Заебана работа е Опел Антара да донесеш дома.... Замисли си продал нова кола зошто не ти се допаднала и испаѓаш по нова подобра кола, кажуваш на фамилијата одам да купам кола, оваа ја продадовме не чини... и си идеш дома со Опел Антара :(

И тука одма после неколку дена почнуваат веќе проблемите во фамилијата и знаеш дека си згрешил, децата не сакаат да јадат и да одат нашколо, сопругата не е среќна и те одбегнува, насмевката од нејзиното лице се брише, родителите веројатно те гледаат со неверување и презир, не им се верува што одгледале, братот - сестрата не ти креваат на телефон, што и е разбирливо после Антара настаро.... и единствено решение ти е да најдеш утеха во Фејсбук во некој групи од типот на "Сопственици на Опел Анатар", "Опел Антара - Проблеми и искуства" итн.... и така изгледа пропаѓањето на еден маж.

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2801
« Одговори #3646 на: 11 Мај 2026, 08:21:19 am »
А, да. не знам дали знаете, за разлика од денешниве модерни коли кај што освен нивото на водата во боцата за на пилатес и кросфит, на оваа кола може визуелно да се провери секое ниво на течност (освен за брисачи)

;D ;D ;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44999
  • Il Moderatore
« Одговори #3647 на: 20 Мај 2026, 19:04:55 pm »
Заслужено!

Ravenol + Opel = јака комбинација

Antirost + Opel = уште појака.

Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.