Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Pozz drustvo, kako se vikaa tie kaj gumite da mozes da stavis bandazi so 5 strafa?Primer ja iam 14ki, so 4 strafa, ama ako sakam 17ki so 5 strafa so treba da smenam za da mozam so 5 strafa da staam gumi?Kako se vikaa, i kolku pari se?
"There is no rubbish on this car." "The 22 inch wheel is non sense"Gordon Murray
Верувале или не, 2 пати ми изгаси колата на тргнување. Со Мишелинките цело време сум шлајфувал со истото отпуштање кумплуг и додавање гас.Кога требаше да застанувам на црвен семафор со истото кочење застанував прерано со Тигарот.Нормално, ова што го опишувам беше на почеток, потоа се навикнав на новите гуми.Тигарот го менував на околу 40.000 км, односно до таа километража тераа пред да осетам дека веќе не се како нови, но секогаш беа подобри од автопазарските.
Цитат: Mikius на 31 Август 2020, 09:25:45 amКако се вика оваа секта?General population.
Како се вика оваа секта?
ЕпикЦитат: Mikius на 16 Август 2020, 12:14:25 pmВерувале или не, 2 пати ми изгаси колата на тргнување. Со Мишелинките цело време сум шлајфувал со истото отпуштање кумплуг и додавање гас.Кога требаше да застанувам на црвен семафор со истото кочење застанував прерано со Тигарот.Нормално, ова што го опишувам беше на почеток, потоа се навикнав на новите гуми.Тигарот го менував на околу 40.000 км, односно до таа километража тераа пред да осетам дека веќе не се како нови, но секогаш беа подобри од автопазарските.
PS : Malenkiot vika : Tato veke ne sakame beli koli, Vikam : da sine, veke sakame samo farbani koli 😁😁😁😁
Цитат: Tischläufer на 16 Август 2020, 12:57:40 pmЕпикЦитат: Mikius на 16 Август 2020, 12:14:25 pmВерувале или не, 2 пати ми изгаси колата на тргнување. Со Мишелинките цело време сум шлајфувал со истото отпуштање кумплуг и додавање гас.Кога требаше да застанувам на црвен семафор со истото кочење застанував прерано со Тигарот.Нормално, ова што го опишувам беше на почеток, потоа се навикнав на новите гуми.Тигарот го менував на околу 40.000 км, односно до таа километража тераа пред да осетам дека веќе не се како нови, но секогаш беа подобри од автопазарските.Леле за момент помислив дека споредува нови мишелин со тигар😳... После го прочитав целиот пост.
Сметав дека не вреди да се даваат цели 1.500 за нови (yu) гуми, особено не на Југо, кога имаш јаки брендови на автопазар со солидна шара за 600 денари. Од денешен аспект би рекол дека тие половни гуми имале поминато 50.000 км.
Му ја позајмив колата на еден колега и кога се врати почна да ме убедува да си земам нови Тигар и да не се заебавам
Цитат: DMirceski на 03 Септември 2020, 22:32:54 pmвозам 1.4 три клипа до сега се е ок сеат дизел 2005ОК. И?
возам 1.4 три клипа до сега се е ок сеат дизел 2005
Кај опел најбитно ми е да го немам... 😁😁😁
Јас гласам за царина и хомологација.
Има начини...За кај психологот да се бира:1) 1000еур печат без испит; или2) бесплатно, ама со добар испитАко е ќорав и глув, сакам да не биде улав кога ќе излезе на улица со 300 коња...
Стварно треба јајца да имаш. Дечкото шо го има мустангот има живинарска фарма.
Ако сакаш Мустанг во Македонија да возиш, јебеш и правен и музика...
nigde koga pravat-popravaat patista nitu znaci stavaat nitu go prenasocuvaat soobrakajot nitu pesacite nitu butur... mene navreme za da iskopam pola ulica korsokak me teraa 12 znakovi da staam...
Ако работиш како што пишуваш, малку се и 12 знаци.