Автор Тема: Ваша кола од соништата, или кола која просто ја обожавате или ја сакате :  (Прочитано 92168 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1914
BMW 850ci

Dodge Charger 69'

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29673
    • CARclub.mk
Секоја чест за SM-от!

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Секоја чест за SM-от!
Стварно е легендарно возило ..

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
Ова влага у ценовен ранг од 50К ???

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
А каде има во оваа тема ценовен ранг ???

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Веројатно Novitec конверзијата влага у тој ранг... Претходно треба и аутото да го купиш :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
Веројатно Novitec конверзијата влага у тој ранг... Претходно треба и аутото да го купиш :D
Лелеее шалтање од петта у четврта. Претходно ја читав темана со 50-те иљади евра и ме спопадна Масеративо тука. Како да кажам, ме стресе, ме набожури ;D :D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Лелеее шалтање од петта у четврта. Претходно ја читав темана со 50-те иљади евра и ме спопадна Масеративо тука. Како да кажам, ме стресе, ме набожури ;D :D
А бе стаив јас и таму едно, ама на старо за 50.000 од мобиле де, можеби затоа... ;)

Отсутен cupra 2

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 560
:D :D :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
Јас би играл вака, со една од овие. Во моментов.

Голф 5 Р32.

BMW 330i E92/E46

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3040
Чим е за од соништата тогаш ова дефинитивно http://www.memic.net/sfondi/images/desktop/macchine/aston_martin-dbs_2008_1600x1200_wallpaper_02.jpg ... а за нешто за што се надевам дека би можел во животов да си го приуштам е ова http://www.seriouswheels.com/pics-2012/klm/2012-Mercedes-Benz-C-Class-Coupe-C-250-CDI-Side-1920x1440.jpg