Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
jas kako sto vidov nema potreba od brusenje i mozes so istata pasta no da smenis tehnika i ke bide odlicna ,a za koja kola se raboti ?
Цитат: dame на 07 Март 2016, 21:58:59 pmЦитат: hrn на 05 Март 2016, 23:41:51 pmДечки ај да ве прашам боја од браникот дали ќе падне со полир паста и со крпа рачно да пробам, пошто се лути со нокт но многу тешко иначе се работи за боја од астра ја залепив и тоа убаво pa bi trebalo da se izvadi vo zavisnost od toa kolku e zatrieno i kakva polir pasta ke upotrebis ako ne uspees taka pomini ke ja sredime Е фала даме да не знаеш која паста да ја купам да препорачаш некоја
Цитат: hrn на 05 Март 2016, 23:41:51 pmДечки ај да ве прашам боја од браникот дали ќе падне со полир паста и со крпа рачно да пробам, пошто се лути со нокт но многу тешко иначе се работи за боја од астра ја залепив и тоа убаво pa bi trebalo da se izvadi vo zavisnost od toa kolku e zatrieno i kakva polir pasta ke upotrebis ako ne uspees taka pomini ke ja sredime
Дечки ај да ве прашам боја од браникот дали ќе падне со полир паста и со крпа рачно да пробам, пошто се лути со нокт но многу тешко иначе се работи за боја од астра ја залепив и тоа убаво
замисли цела кола рачно да ја триеш,после тоа бицепс трицепс топ ,и ќе мораш со ибупрофен да се лечиш од болки
Цитат: TE-EN на 16 Април 2016, 15:01:02 pmзамисли цела кола рачно да ја триеш,после тоа бицепс трицепс топ ,и ќе мораш со ибупрофен да се лечиш од болки teen koga ke se potsetam 97 mislam bese koga pocnuvav da zapoliruvam nekoi koli vo eurostil ....racno hahahahah bev bilder hahaha
Hand job: