Pozdrav do site kolegi Car Detailers!
Za da ja rascistime dilemata,pred site clenovi na ovoj forum,posto bese spomnata mojata firma,ke te zamolam moj drag sogragjanin da im objasnite na site clenovi koi go pratat ovoj forum,cie e ova vozilo Ford Probe koe vi e sreduvano kompletno vo nasiot servis pred 6 godini i po vtor pat e doneseno licno od vas na datum 05.05.2013 posto go imavte celosno unisteno koe se gleda od slikite i od toj datum do sega objasnete im na pocituvanite kolegi-clenovi do sega kako vie stanavte tolko golem expert pa duri i da se drznite da gi maltretirate so vasite predavanja za RPM vrtezi.Ako site vozila vaka izgledaat vratete im gi parite i prepratete gi kaj nas vo nashiot servis kade za sekoja izvrsena usluga ima garancija so izdavanje na sertifikat.Nie sme profesionalen Sonax Service so potpisan dogovor kako Sonax Partneri!
Ke ve zamolam da se deklarirate koj ste i sto ste (firma,zanaetcija)

Konkretno za cenite nema fiksen cenovnik(cenata se formira po viduvanje na voziloto)
Ovaa profesionalnost i strucno rabotenje se dolzi blagodarejki na mojot tatko so negovoto 40 godisno iskustvo koe vo
celost mi go prenese na mene kako semeen biznis so obucen strucen personal i vlozuvanja vo najsovremena tehnologija
koja kontinuirano ja pratime!
Ne mi e jasen fenomenot kako toa ti stana expert za mesec dena...

Blagodaram na site koi ni iskazaa javno pocit za nashata profesionalnost.
Pozdrav i uspesna rabota!