Значи колку многу сме сите побогати со знаење околу одржување и нега на автомобилите и околу производите и нивна правилна распределба,БРАВО!!!!!ме радува ова сето што го читам,голем напредок има на форумов,да ТАЊА!!!тоа средство е наменето исклучиво за стакла на автомобилите,но мора правилно да се нанесе и добро да се прочита упатството,бидејќи нема да има ефект,средството е супер и дава преголема заштита на стаклата,најбргу ќе падне на шофершајбната,додека на останатите стакла долго ќе стои,најголем ефект има кога при дожд се движиш на автопат со брзина поголема од 60-8-км/h,немаш потреба од брисачи.Восок може да се нанесува на чисти фарови.За стакла полирање постојат сетови,има и некои политури кои се нудат ,но без никаков ефект се,постојат специјални сетови за таа намена,мора да се одбере квалитетен сет,но тоа чини малку повеќе пари,можам и да ви препорачам некои сетови,ако е некој заинтересиран.Восок на стакла не е препорачливо бидејќи нема да се постигне ништо со тоа,за тоа рековме дека е TW Rain repellent.Ете сега конечно може да се погледне електорнската продавница на Еуростил и да се види што се нуди,за полесно одбирање на производ може да се консултирате со мене,нормално тоа што го имам пробано ќе ви кажам,воглавно нивните производи се квалитетни,посебно Ice програмата и Platinum серијата,исто така можам да ја издвојам и Nano програмата од која неколку средства се мои фаворити и од home програма се префрлени во profesional.Може да го погледнете постот предходно со редослед при полирање на едно возило,добро е опишан распоредот,ќе извлечете и од тука добра поука.Само напред,ова веќе ме радува.