Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Тестот кој е правен на возилотое ок сонтоа што според мене две полир пасти не се за во оваа група првиот е рупес ухс кој не е аио производ(бидејки не нуди никаква заштита) а вториот е карпро кој е за оваа категорија но не ја нуди истата заштита како другите него користи далеку понапредна технологија. За резултатите веке видовте и мислам дека се реални
Za testot mozam da dodam deka bez razlika na razlikite vo polirite site tie se edni od najdobrite i se razlikuvaat vo mnogu mali nijansi so toa sto mislam deka tie mali nijansi nemozat bas da se dolovat so aparat narocito ne na tolku mali delovi
Raboti za koi avto-lakeri ili neprofesionalni auto-polirasi ke vi recat deka mora da se farba ili nema sansi da se polira, vo vakvi slucaji prvata moznost treba da i se dava na profesionalni auto-detaileri, potoa ako ne ste zadovolni barate opcija kaj avto-lakeri, za ovie slucai ne barajte so sliki da vi se dade odgovor mora na mesto da idete, poz od Tetovo.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Браво дечки, не ми се веруваше дека вакво нешто е изводливо, Вие не сте дитејлери, Вие сте магионичари Убаво е да се знае дека вакви работи можат да се средат без фарбање, а уште поубаво што сте присутни на форумов и отворени за консултации.