Pa toa nema promasaj, jasno si mi go stavil vo navodnici sto so samoto toa posocuva deka vikas deka ima promasaj i deka necinat, a koe sredstvo za sto sum go upotrebil, mislam nema potreba da se zboruva, jasno se znae koe sredstvo za kaj se upotrebuva, i koja mu e namenata, i deka vo globala site znaat deka od Sonax nema sredstva sto necinat 
abe Roci ,se pametno i ispravno zboris,samo ni samiot ne veruvas ponekogas vo toa sto go zboruvas 
Те-Ен, Имам година и пол стара Honda CR-V бисерна бела боја, која е од прв ден чувана во гаража. И покрај трудот за квалитетно перење (ми ја пере само еден човек, и тоа без четки и слично, и со колу толку квалитетни крпи/средства (користат Волис, а пред тоа Сонакс) ама пак има swirls и слично (ептен ако се загледаш, мене не ми пречат).
Како и да е, се мислам некој ден да ти дојдам да ја испереме како треба, да направиме Claying и да восоцираме (без полирање).
Колку време би требало за ова? Колку би чинело? (можеш и во приватна порака), и дали можеби предлагаш уште нешто да се прави?
Фала ти
п.с. Ми се допаѓа твојот детален и темелен пристап, и штета што нема повеќе така детални