Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Супер се и двете, али ептен јака шарава на евово, кај ја најде?
Браво Нино!Супер се и двете али Евото повеќе ми се свиѓа
Цитат: Nino на 03 Јули 2011, 19:00:41 pm Цитат: RikiRulz на 03 Јули 2011, 18:11:48 pmПак браво за Нино, иначе повеке ми се свига субарутоИ пак фала Субаруте е правено по Time Attack Style,а Evo X е правено по некој ненормален стил што ми текнал тогаш Иначе рики брат јас мислам дека темава треба да се избрише бидејки како што можам да приметам никој не посветува ни малце внимание (освен ти и неколку други луѓе на форумов) за жал Коа ке имам, некој проект тебе ке ти го дадам да го осмислиш, да го направиш во некоја програма, како би излгедало надворешно
Цитат: RikiRulz на 03 Јули 2011, 18:11:48 pmПак браво за Нино, иначе повеке ми се свига субарутоИ пак фала Субаруте е правено по Time Attack Style,а Evo X е правено по некој ненормален стил што ми текнал тогаш Иначе рики брат јас мислам дека темава треба да се избрише бидејки како што можам да приметам никој не посветува ни малце внимание (освен ти и неколку други луѓе на форумов) за жал
Пак браво за Нино, иначе повеке ми се свига субаруто
eve go poloto i od mene (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ајде и јас го прифаќам предизвикот, па да ја претставам мојата визија (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Да може да се направи како турнирче, да можеме да гласаме....