Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
eve nesto postaro(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
ae da ne se bunat ovie so germanskive vozila na forumov eve nesto i za niv spored moja vizija
Цитат: Nino на 02 Јули 2011, 03:17:50 amae da ne se bunat ovie so germanskive vozila na forumov eve nesto i za niv spored moja vizija Браво Нино !Фала
Добра визија, браво Нино ,само јас би ги направил црни жмигавците и ролбарот и не би ја ставил налепницата. Clean & Simple
хехе нема везе убав е и вака, другото е ствар на вкусови
Пак браво за Нино, иначе повеке ми се свига субаруто
Цитат: RikiRulz на 03 Јули 2011, 18:11:48 pmПак браво за Нино, иначе повеке ми се свига субарутоИ пак фала Субаруте е правено по Time Attack Style,а Evo X е правено по некој ненормален стил што ми текнал тогаш Иначе рики брат јас мислам дека темава треба да се избрише бидејки како што можам да приметам никој не посветува ни малце внимание (освен ти и неколку други луѓе на форумов) за жал