Сите го знаат Господине, господине, кое мутно типче е, цел живот продава удрени коли,враќани километражи,
мислам дека се далеку од ФЕР.
И јас имав лошо искуство со него, и тоа во неколку наврати
Само јас фино си проверив во осигурителна компанија дали некогаш нешто исплаќале за возилото, и плус најдов контакт од првиот газда (оставено беше возилото старо за ново), па се напраив на удрен и се јавив да прашам како е задоволен од колата (ама се праев дека не знам дека веќе не ја вози). Кога ми кажа дека веќе ја нема, го прашав зашто ја продал со толку мала километража и испадна дека е ок.
Инаку Господине, Господине се налутил што сум проверувал, па нејќеа да ми ја продадат колата.. На крај ја земав преку друг, и тоа ја подигнав јас
Инаку Господине, Господине е изгледа роднина на некој од сопствениците, па веројатно поради тоа е таму..
Добро, не било до мене.. Значи и други имале слични искуства со Господине, Господине (добро и на другите им се обраќа со Господине, Господине на секои 3 секунди? Јас дури му се представив неколку пати по име, и му објаснив дека не се викам Господине, туку поинаку, и ако може да ме именува по име, пошто вака мислам дека му се обраќа на некој друг (односно други, пошто многу често го кажува тоа Господине, па ми се праи флеш у глава дека има 10 души на кои им се обраќа
)