Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: 4g63t на 13 Јули 2011, 19:59:50 pma koja kola koga ja prodavas cenata ne e poniska od sto si ja kupil? poslednoto iskustvo so vw sto go imav bese pred mnogu god. ama ne veruvam deka sega gi prodavaat poskapo od sto gi kupuvaat.Значи јас сум првиот што ЗАРАБОТИЛ на Алфа Ја купив за 3070 евра (пицајзла газда) а ја дадов за 3150
a koja kola koga ja prodavas cenata ne e poniska od sto si ja kupil? poslednoto iskustvo so vw sto go imav bese pred mnogu god. ama ne veruvam deka sega gi prodavaat poskapo od sto gi kupuvaat.
Цитат: MartinAlfista на 13 Јули 2011, 20:01:56 pmЦитат: 4g63t на 13 Јули 2011, 19:59:50 pma koja kola koga ja prodavas cenata ne e poniska od sto si ja kupil? poslednoto iskustvo so vw sto go imav bese pred mnogu god. ama ne veruvam deka sega gi prodavaat poskapo od sto gi kupuvaat.Значи јас сум првиот што ЗАРАБОТИЛ на Алфа Ја купив за 3070 евра (пицајзла газда) а ја дадов за 3150 ти си ја потрошил целата среќа од твојот живот,а толку си млад,што ке мораш да се пазиш понатаму пријателе,Среќно
Му фрла несогорен беназин во ауспух
Куоре, оти ѕверов вака блуе оган?
pa toa e, site razvivaat motori na vnatreso sogoruvanje, alfa razvi motor na vnatresno i nadvoresno sogoruvanje.
Цитат: LosiPatista на 15 Јули 2011, 00:51:30 ampa toa e, site razvivaat motori na vnatreso sogoruvanje, alfa razvi motor na vnatresno i nadvoresno sogoruvanje.Pa ne alfa u princip ima motor so vnatresno sogoruvanje ama zadrzi ja na 6000rpm 30sek. i ke dobies motor so nadvoresno sogoruvanje:)