Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дени мене лично оваа задница воопшто не ми се допаѓа.http://www.auto-types.com/images/_autonews/alfa_brera_553748883.jpg
Стварно се многу убави...нема збор...уште да се толку квалитетни...ќе возевме сите алфи!
Цитат: Sportex на 08 Декември 2011, 11:31:29 amСтварно се многу убави...нема збор...уште да се толку квалитетни...ќе возевме сите алфи! Не е толку страшно Ако сите возеа алфи, немаше ние алфашите да бидеме посебни, ќе бевме ординери (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) - ко` Фолксвагенџии Аудичари и Бемвисити
Дени мене лично оваа задница воопшто не ми се допаѓа.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И ова е хеч не е купе. Купе е кога ја има истата должина и полека паѓа кровот а не како тука одеднаш како на стоп знак да дошол дизајнерот.
Цитат: kimi makedonski на 08 Декември 2011, 11:25:18 amДени мене лично оваа задница воопшто не ми се допаѓа.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И ова е хеч не е купе. Купе е кога ја има истата должина и полека паѓа кровот а не како тука одеднаш како на стоп знак да дошол дизајнерот.Да не студираш дизајн ?
Јас не али очигледно ни оној што ја дизајнирал алфава... добро би му дошол бар еден курс немора цел факултет.
Цитат: Cuore Sportivo на 09 Декември 2011, 12:35:34 pmЦитат: kimi makedonski на 08 Декември 2011, 11:25:18 amДени мене лично оваа задница воопшто не ми се допаѓа.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И ова е хеч не е купе. Купе е кога ја има истата должина и полека паѓа кровот а не како тука одеднаш како на стоп знак да дошол дизајнерот.Да не студираш дизајн ? Cuore, извини ама ова мене од позади ми личи на нешто меѓу Астра ГТЦ и Широко!