Автор Тема: Alfa Romeo vs Everything Else!  (Прочитано 1613267 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Alfa Romeo vs Everything Else!
« Одговори #555 на: 15 Октомври 2011, 22:51:23 pm »
Ова е сивата. Ја правеше Гелсот, доста време беше во гаража кај него.

1.9 JTD ?

Баш гледав една сива пред извесно време на Пазар3.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4130
« Одговори #556 на: 15 Октомври 2011, 23:46:08 pm »
Незнам ГТ то што  мотор има. Инаку да стоеше на пазар3 доста време но после вајда се премислил човекот па решил да си ја среди малце. Иначе низ велес има доста коли излепени со фолија, од Mercedes CLS, BMW E90......

Едит: Еве ја, сега ја најдов таа, не е дизел   http://pazar3.mk/Listing/Detail/Index/564527?searchID=3554660&Idx=5
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #557 на: 15 Октомври 2011, 23:50:18 pm »
Незнам ГТ то што  мотор има. Инаку да стоеше на пазар3 доста време но после вајда се премислил човекот па решил да си ја среди малце. Иначе низ велес има доста коли излепени со фолија, од Mercedes CLS, BMW E90......

Едит: Еве ја, сега ја најдов таа, не е дизел   http://pazar3.mk/Listing/Detail/Index/564527?searchID=3554660&Idx=5

Е да, оваа ја меркав и имавте уште една дизел.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
« Одговори #558 на: 16 Октомври 2011, 03:03:32 am »
Што е ова бре? Овој треба на суд да се носи!

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
« Одговори #559 на: 16 Октомври 2011, 10:17:27 am »
Ги гледам сликите од пазар, ги гледам и овие......... крш..... како да сјебеш добро ауто.....
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #560 на: 16 Октомври 2011, 17:58:29 pm »
Ја начекавме белава Алфа ГТ на излез од Велес пред саат и кусур.. Цепки е.

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1959
« Одговори #561 на: 17 Октомври 2011, 18:20:13 pm »
Во Карпош 4 има примерок за реставрирање за ептен хардкор алфаши. Во рѓосана состојба е, ама со добар кеш, све се праи..

Вакво нешто, не ги знам алфиве, ама ваква предница имаше..

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #562 на: 17 Октомври 2011, 18:26:40 pm »
Ova e legenndarna Giulia sprint GT..........a kolku i bara od prilika da ne znaes slucajno......
kaj mene vo familija sme za otpocnuvanje na vakva rabota ama so Alfasud Sprint QV

Prvata alfa doma bese taa,potpolno ista crna so QV lajsni,i zelen tepih vnatre
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1959
« Одговори #563 на: 17 Октомври 2011, 18:30:35 pm »
Ај кога ќе сум послободен ќе поминам да прашам, инаку се наоѓа пред влезот за Телма телевизија.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #564 на: 17 Октомври 2011, 18:50:36 pm »
Јас знам само една сребрена што стоеше пред години и години на паркинг еден во аеродром, беше во скоро очајна состојба. Јас би ја земал да имав пријател автолимар, во нејзе убаво легнува твин спарк машинче :)
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
« Одговори #565 на: 17 Октомври 2011, 22:22:08 pm »
Јас знам само една сребрена што стоеше пред години и години на паркинг еден во аеродром, беше во скоро очајна состојба. Јас би ја земал да имав пријател автолимар, во нејзе убаво легнува твин спарк машинче :)
Abe izgnieni gi ima edno cudo.....problem e nesto kolku tolku zacuvano,na prethodnata,karoserijata i ja uvezuvavme od Grcija,strasna gnjavaza strasna,ja sredivme kako nova,.....a inaku jas bi sakal so 1.7 boxer da ja imam....nasata bese 1.5,i zvukot mi bese nezamenliv
-J.Clarkson

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #566 на: 17 Октомври 2011, 22:24:46 pm »
Abe izgnieni gi ima edno cudo.....problem e nesto kolku tolku zacuvano,na prethodnata,karoserijata i ja uvezuvavme od Grcija,strasna gnjavaza strasna,ja sredivme kako nova,.....a inaku jas bi sakal so 1.7 boxer da ja imam....nasata bese 1.5,i zvukot mi bese nezamenliv
Зборам за Giulia-ta GTV-то. :) За GTV би почекал уште 10-тина години :)

Edit: Зборам за Giulia-ta НЕ за GTV-то. :) За GTV би почекал уште 10-тина години :)
« Последно менување: 17 Октомври 2011, 22:43:52 pm Carrier166 »
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
« Одговори #567 на: 17 Октомври 2011, 22:28:56 pm »
:D Hrvatite poradi blizinata so italija se napunija vakvi legendarni avtomobili
-J.Clarkson

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #568 на: 17 Октомври 2011, 22:44:45 pm »
:D Hrvatite poradi blizinata so italija se napunija vakvi legendarni avtomobili
Го исправив мојот пост погоре :) Мислев на Џулијата не на ГТВ-то :) Се разбравме :)
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #569 на: 18 Октомври 2011, 02:17:01 am »
Imase isto taka vo Aerodrom edna ista vakva samo zolta mislam bese http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQto4ekFBhbD66rhjd82mgrNGHe3edfKGBuk0Tmb__fhbAKReXh epten imav merak da ja kupam samo gi nemav godinite za zal :(
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni