Автор Тема: Alfa Romeo vs Everything Else!  (Прочитано 1289085 пати)

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Одг: Alfa Romeo vs Everything Else!
« Одговори #4485 на: 05 Октомври 2013, 01:20:27 am »
Признај дека сакаш и ти Алфа??
Најверојатно некој со алфа ти боде очи па тука се испукуваш.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #4486 на: 05 Октомври 2013, 01:22:24 am »
Tepam vreme, Interesno mi e da ve peckam, se palite ho hepo kocki samo A da kaze covek !

Drugive ne se interesni, ne reagiraat!

Ama ocigledno mnogumina od vas nemaat sluzeno vojska pa ne ste go naucile praviloto, "Ako ne se lutis nema da te zaebavaat!" ;D

A alfa sakam, ne da sakm, placam, drobni sozi ronam!

Moram da prinzaam deka koga bi moral da biram pomegju Kaimero i Alfa so pistol na celo, sepak bi izbral Kalimero !

Ni dvete ne mi se svigjaat ama barem Kalimero e od Nemacka so renome ! ;D

Отсутен TRPEE

• Редовен
« Одговори #4487 на: 05 Октомври 2013, 01:25:55 am »
Затоа си купи безлично тракторче за орање. Алфа и Калимеро се за возење.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #4488 на: 05 Октомври 2013, 01:29:48 am »
Kalimeo e za vozenje, da...za Alfa ne sum siguren....posto poveke e na servis odkolku na pat! ;D

Отсутен Ultimate

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 92
  • PetrolHead
« Одговори #4489 на: 05 Октомври 2013, 01:31:13 am »
Tepam vreme, Interesno mi e da ve peckam, se palite ho hepo kocki samo A da kaze covek !

Drugive ne se interesni, ne reagiraat!

Ama ocigledno mnogumina od vas nemaat sluzeno vojska pa ne ste go naucile praviloto, "Ako ne se lutis nema da te zaebavaat!" ;D

A alfa sakam, ne da sakm, placam, drobni sozi ronam!

Moram da prinzaam deka koga bi moral da biram pomegju Kaimero i Alfa so pistol na celo, sepak bi izbral Kalimero !

Ni dvete ne mi se svigjaat ama barem Kalimero e od Nemacka so renome ! ;D
Ама признај дека потсвесно посакуваш една алфа :D  
Btw имав алфа 156 ама ја истумбав
И изгледа немаш возено алфа па затоа вака зборуваш.Кој пробал знае :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #4490 на: 05 Октомври 2013, 01:32:48 am »
Imam vozeno i poveke od pola alfisti ovde na forum!

Tokmu od tamu doagja moeto mislenje, za zal !

Отсутен TRPEE

• Редовен
« Одговори #4491 на: 05 Октомври 2013, 01:36:08 am »
Imam vozeno i poveke od pola alfisti ovde na forum!

Tokmu od tamu doagja moeto mislenje, za zal !
Од видео игри не се рачунаат. :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
« Одговори #4492 на: 05 Октомври 2013, 02:09:37 am »
Луѓе алфисти, не паѓајте на провокации. Има некои луѓе кои повеќе имаат ќејф да зборуваат за она што го мразат, отколку за она што го сакаат, иако омразата им се развила без причини. :) Кога луѓето би зборувале повеќе за оноа што го сакаат, а дригите ќе го ценат и почтуваат тоа што некој друг сака различни работи од сопствените убедувања, форумов ќе биде далеку, далеку подобро место за дискусии :) Да се надеваме дека наскоро ќе ја издигнеме свеста на друго ниво и сите ќе дискутираме за работите што ги сакаме и ќе го почитуваме она што другите го сакаат.

Затоа:

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #4493 на: 05 Октомври 2013, 02:16:09 am »
Извесни луѓе немаат свест. За останатото во целост ја имаш мојата поддршка.

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492
« Одговори #4494 на: 05 Октомври 2013, 09:04:51 am »
Zatoa postoi temata:Alfa Romeo VS Everything Else!
Ne znam zosto se mesa nekoj koj ne saka Alfa Romeo, mozebi treba da se otvori tema:Koreski vozila VS Everything Else. ::)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #4495 на: 05 Октомври 2013, 11:09:18 am »
Луѓе алфисти, не паѓајте на провокации. Има некои луѓе кои повеќе имаат ќејф да зборуваат за она што го мразат, отколку за она што го сакаат, иако омразата им се развила без причини. :) Кога луѓето би зборувале повеќе за оноа што го сакаат, а дригите ќе го ценат и почтуваат тоа што некој друг сака различни работи од сопствените убедувања, форумов ќе биде далеку, далеку подобро место за дискусии :) Да се надеваме дека наскоро ќе ја издигнеме свеста на друго ниво и сите ќе дискутираме за работите што ги сакаме и ќе го почитуваме она што другите го сакаат.

Затоа:

Ete i Liderot vi dade podrska ! ;D

Patem Trpeee zlaten, jas kolku so imam pominato kilometri so Alfa ti na Play Station nemas tolku izvozeno !

Tuku ajde, filmajte si se i ponataka!

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 3876
« Одговори #4496 на: 05 Октомври 2013, 12:00:42 pm »

Moeto oponiranje na vasite postovi so godini unazad se odnesuva na vaseto slepilo koga e vo prasanje ljubovta kod omileniot brend, akoe vie nikako ne mozete da go trgnete, pa duri nei so operacija !

Iskreno sum na menie deka Iskusen diler  moze da vi prodade 8 C bez motor, pod uslov da izbega so parite pred da ja zapalite za da si odite.

Љубовта е слепа, па и затоа се сјебуваш и се жениш без да изнаеш колку ќе издржи моторот :)

Алфа не е бренд за го темели своето реноме на технолошка совршеност во изведбата (за некои тоа е голем недостаток за неко тоа е начин на живот). Едно не може да им се замери. Алфа(итаљанската Фиат групација) секогаш воведува иновативни решенија во секое поле и во нејзините изведби се вкоренети културните и естетските норми прифатени во итаљианскиот начин на сваќање на живтот.

Да имам пари ќе возам BMW но Алфава си заслужува чкртка во позтививен контекст во она што треба да има едно авто за да може со него да се ужива а не само да се стркала и да собира две колички и вреќа пипер во исто време.

Алфистиве ти реагираат затоа што веројатно кај нив љубовта е слепа а ти ги наврдуваш со твоите коментари, но веројатно твоите искази околу „неупотребливоста“ на брендот како превозно средство се исто толку далеку од вистината колку и заслепеното чувство. Само за чуваствата тешко да им се замери на луѓето :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #4497 на: 05 Октомври 2013, 12:14:24 pm »
odlicen 5 , bravo!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #4498 на: 05 Октомври 2013, 13:17:26 pm »
Читајќи го Спортекс се потврдува мојата теорија дека луѓе со послаба развиеност во пределот на мудата преферираат сигурно ауто и сигурна жена. Несигурни се во себе и тој недостаток обично сакаат да го компензираат преку кола, жена, мама, тато и.т.д.

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492
« Одговори #4499 на: 05 Октомври 2013, 13:26:56 pm »
Ha, ha, ha, bravo Cuore sportivo, sega go resi Sprtex  ;D ;D ;D