Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
цело време си правам слика, за тоа како би било во живо да го терате муабетов. Дали би сте истепале? а и незнам зашто се трудите да наметнувате свое мислење и зашто секогаш коментирате како вие да сте во право?сепак сме различни луѓе и различни карактери, јас мислам едно ти мислиш друго и тоа е тоа крај на приказната
Цитат: Sportex на 04 Октомври 2013, 12:18:15 pmPatem del od ucitelite uste mrsoli im tecat a kola vozat samo koga tato ke im ja dade da odat na fakultet, pod uslov da polozxat barem eden ispit vo nareden semestar!А ќе помислиш возрасен човек, знае да истера муабет без да посере. Ма јок бре...
Patem del od ucitelite uste mrsoli im tecat a kola vozat samo koga tato ke im ja dade da odat na fakultet, pod uslov da polozxat barem eden ispit vo nareden semestar!
Ne aludirav na nikogo, koj se prepozna se prepozna !
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
А се тоа е во близина на работата на Дени. Get it?
Мартин,не претерувај,Спортекс нигде не те спомна.
И ве молам понатаму да не споредувате америчко срање со италијански стил .Фала.Чао
Цитат: Ultimate на 04 Октомври 2013, 18:30:10 pmИ ве молам понатаму да не споредувате америчко срање со италијански стил .Фала.ЧаоAuuuuuu izvini molim te sto se drznavme da sporeduvame italijansko lajno so americki stil...pardon obratno bese ,mislam?
Tiiiiiit...greska, nakurcen sum ne sum napizden !