Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Џулиетата е ремек дело.
Зеро нема појма кокку беше во право...
Мене лично и субјективно Џулиетата не ми се свиѓа. Лично, мислам дека е предизајнирана, особено предниот дел. Моето субјективно мислење е дека Алфа го достигна дизајнерскиот врв со 159, Brera и 8C Competizione. Е сеа, ради одличниот одзив што го имаа на 8C, ја ебаа работата и пробаа таа предница да ја закачат на сите останати модели. Нит успеа кај MiTo, нит кај Giuilietta.Од ова..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Во ова..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Сериозен, сериозен чекор назад. Да, има моменти кога од некој агол, со некоја специфична боја и специфични бандажи Giulietta ми изгледа убаво (рецимо, Giuilietta QV на комшијата), ама кога ќе ја видам од напред и ќе ми заличи на Lieutenant Commander Worf, џабе.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)А ти ако стана типичен „Алфиста“ со тоа што купи 147-ца, и стана неспособен да примиш туѓо мислење, секоја чест.
Ок, претпоставував дека на таа дискусија алудираше. Јас таму се согласив донекаде, но ако смејам да сменам мислење, ВО ЖИВО има многу подобар изглед отколку што тоа може да се долови на повеќето слики.