Автор Тема: Tapaciranje na volan  (Прочитано 134858 пати)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11894
  • Архитект
Одг: Tapaciranje na volan
« Одговори #300 на: 17 Јуни 2026, 13:32:17 pm »
Не го препорачувај на друг. Не е добро ова сработено. Ужасни се конците.

Отсутен NikiSk92

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 91
« Одговори #301 на: 17 Јуни 2026, 14:43:50 pm »

Се објаснував да стави црни конци ама зошто другите на седиштата биле бели, се запна бел конец да стави и дека ќе поцрни со тек на време. Викам ај да не му се мешам.

Иначе во право си, сега и мене ми се одвратни. Ќе барам некој ако се нафати само црни да ми стави.

Така да препорака - за Зоранче.

Али ми брка работа. За колава веќе делови не се произведуваат и ништо никаде не можам да најдам освен на некои руски или узбекистански веб страници за половни делови.
« Последно менување: 17 Јуни 2026, 15:01:03 pm NikiSk92 »

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6921
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #302 на: 17 Јуни 2026, 15:19:37 pm »
Amayama или YoshiParts, имаш сѐ. Ebay UK исто така.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45069
  • Il Moderatore
« Одговори #303 на: 17 Јуни 2026, 19:44:25 pm »

Се објаснував да стави црни конци ама зошто другите на седиштата биле бели, се запна бел конец да стави и дека ќе поцрни со тек на време. Викам ај да не му се мешам.

Иначе во право си, сега и мене ми се одвратни. Ќе барам некој ако се нафати само црни да ми стави.

Така да препорака - за Зоранче.

Али ми брка работа. За колава веќе делови не се произведуваат и ништо никаде не можам да најдам освен на некои руски или узбекистански веб страници за половни делови.

Сигурно е подобро од што било, ич да не му се секираш. Не е „Славче Христов“ ниво на квалитет, али има проџа :) Нот грејт нот терибл. 
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6355
« Одговори #304 на: 17 Јуни 2026, 20:11:31 pm »
Сите овие тапацирџии шо ги гледам ни еден не ми изгледа дека користи кожа. Све шо гледам претапацирано на синтетика изгледа. Поарно пластичен воланот ќе го возам или со шиена навлака од Тему одколку да му платам на некој Тему квалитет да ми шие, а да ми наплати како за премиум кожа.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html