Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Редно беше да си направам еден волан и за мојата кола.Овој ми е фабричкиот којшто неможев да го гледам повеќе.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Овој го земав од Астра , и мораше да претрпи неколку технички модификации за да го упасирам на мојата.Беше многу здрав и зачуван но сакав да ми биде во кожа и плус му направив неколку естетски модификации за подобра ергономија и изглед.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Deno на 15 Март 2017, 00:44:49 amРедно беше да си направам еден волан и за мојата кола.Овој ми е фабричкиот којшто неможев да го гледам повеќе.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Овој го земав од Астра , и мораше да претрпи неколку технички модификации за да го упасирам на мојата.Беше многу здрав и зачуван но сакав да ми биде во кожа и плус му направив неколку естетски модификации за подобра ергономија и изглед.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Јас мојот волан го направив со готова навлака и изгледа вака:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Малку е некако подебел на рака воланот, не дека ми смета, ама ме интерсира колку би кошталопретапацирање со кожа кај тебе.
само мене изгледа коса ми се крева од навлакиве