Автор Тема: Што спуштате, гледате или сте гледале(ФИЛМ)!!!  (Прочитано 1799547 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8159
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Одг: Што спуштате, гледате или сте гледале(ФИЛМ)!!!
« Одговори #7440 на: 04 Март 2015, 10:55:03 am »
Зеро, со жена пробај  :D
Јас скоро го гледав, ок е но ништо ТОЛКУ спектакуларно.

Колешката запна - Kill Bill не ти е гледан??? Лелееееееее... И го изгледав кецот, и то  :-\

Guardians of the galaxy го гледав минатата вечер, одличен филм!

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #7441 на: 04 Март 2015, 10:58:24 am »
Изглеј го пак кога ќе имаш девојка/жена за стално...;D

Тогаш го гледав со девојка со која бев вкупно 5 години и ситно.. Досаден ми беше.

Again.
Trust me.

http://articles.chicagotribune.com/1999-07-16/entertainment/9907170013_1_cruise-and-kidman-sexual-alice-harford

Stanley Kubrick admirers can rest easy. "Eyes Wide Shut" is a masterpiece. The great reclusive filmmaker's last feature -- a modern sexual odyssey set in New York City, with Tom Cruise and Nicole Kidman as a couple driven apart during a night of sexual adventure and a day of reckoning and danger -- is a spellbinder: provocatively conceived, gorgeously shot and masterfully executed.

Within this moody web, Cruise and Kidman play together with sensuous familiarity, but they also catch the marital discord tearing the Harfords apart. The haunting imagery, the nerve-jangling music (a mix of romantic standards, classical pieces and original themes by Jocelyn Pook) and the expert work of the rest of the cast all accentuate that overall sense of mounting danger and alienation.

Watching "Eyes Wide Shut" is a thrilling experience -- not just because of the unmasked sexuality and hair-raising suspense, but because of Kubrick's passion and control. Right up to the end, like many great film artists, Kubrick excites you with his style, his commitment. In "Eyes Wide Shut," you can sense an intimate connection between director and subject, a constant throb of inner electricity. Scene after scene in Kubrick's dreamlike Manhattan -- city of vice, sensuality and amoral abandon, of mad love and desperate sex -- plays out with mesmerizing intensity.

Саундтракот е приказна за себе..

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10990
  • 430i
« Одговори #7442 на: 04 Март 2015, 11:58:10 am »
@Stratro ај прочитај ја и книгата 50 нијанси и раскажи ја на кратко

;D

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #7443 на: 04 Март 2015, 12:19:53 pm »
..not gonna happen.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
« Одговори #7444 на: 04 Март 2015, 14:53:34 pm »

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8159
  • Rural fuckin society - we live in!!!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #7446 на: 05 Март 2015, 01:47:16 am »
Филмиште!

http://www.imdb.com/title/tt2980516/?ref_=nv_sr_1

го изгледав... да.. ок е.. ама не би го окрактеризирал како ФИЛМИШТЕ... али е ок онака... мое мислење е ова...

Ако сакате заебан, забеган филм со секс акцент , глејте го Нимфоманка - нецензуриран.
Ако сакате право ремек дело, глејте го Eyes Wide Shut на Кјубрик.

Ја сум изглеа еден од ретките што не го сака овој филм. Страшно ми беше досаден.

е кога сме веќе кај Eyes Wide Shut, само што го изгледав... лелелеле каква факинг психоделија е филмов еј... да ги тргнеме настрана 5-те минути забегани секс сцени... и сеприсутната голотија низ целиот филм... филмов е стварно ремек дело... уметност, а и како што реков, психоделија...

п.с. и нимфоманка го симињам у моментов, пошто очигледно стратро има добар вкус, (за мирис незнам)  ;D ;D

зеро... топло препорачувам, гедај го втор пут... ти киднала приказната изгледа... ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5577
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #7447 на: 05 Март 2015, 08:25:11 am »
Филмиште!

http://www.imdb.com/title/tt2980516/?ref_=nv_sr_1
I jas go gledav i go delam mislenjeto deka e odlicen.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8790
  • Пичлеме
« Одговори #7448 на: 05 Март 2015, 09:28:32 am »
The Theory of Everything...
Приказна за паметен човк кој се бори со ретка болест која го приковува во инвалидска количка, но за среќа неговиот ум и понатаму работи беспрекорно...
Да не се разболел, сигурно ќе станел пијаница и женкaриште :)
Ок, околу филмо. Па не е лош, онака пристрасно гледано, затоа што се работи за Хокинг, али филмиште не би рекол.
Повеќе би рекол дека ова е филмиште:
A Beautiful Mind

Eyes Wide Shut да не беше од тој режисерот што го сними стапнувањето на Месечината, немаше да добија толкава популарност, и покрај голата Кидман. Па и тоа што скина конци пред премиерата му одеше во прилог за популарноста :)

Али можи и јас треба да го гледам пак, можеби ќе сменам мислење, не велам не.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
« Одговори #7449 на: 05 Март 2015, 09:34:36 am »
Абе девојчиња, што се заморувате со такви работи. Гледајте си Државни Посао и уживајте. Кратки епизоди, приказната исто како да е тука... Се бесплатно на youtube.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #7450 на: 05 Март 2015, 09:41:36 am »
Онак,

Нимфоманка е во 2 дела..секој е по 3 саати ако е нецензуриран, односно 2 и нешто  саати ако е цензуриран.

Не смета ни пократката верзија да ја гледаш, бидејки не се цензурирани само секс сцените туку има и други забеганици чие не гледање не мења многу во приказната.

Филмот е поприлично забеган и зависно од расположење можеш да добиеш "шо e ова шо си ми симнал бре?" реакција од лепша половина.
;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #7451 на: 05 Март 2015, 09:47:05 am »
Вчера го гледав Imitation Game.

Прекрасен филм. Многу ми се бендиса, не мрднав поглед 2 часа. Одлично средено во секој поглед.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #7452 на: 05 Март 2015, 10:35:19 am »
Онак,

Нимфоманка е во 2 дела..секој е по 3 саати ако е нецензуриран, односно 2 и нешто  саати ако е цензуриран.

Не смета ни пократката верзија да ја гледаш, бидејки не се цензурирани само секс сцените туку има и други забеганици чие не гледање не мења многу во приказната.

Филмот е поприлично забеган и зависно од расположење можеш да добиеш "шо e ова шо си ми симнал бре?" реакција од лепша половина.
;D

значи да чекам да си легнат сите, па да го пуштам.... :) и да... 2 фајла се од по 3 саати... 6 саати вкупно... можам сега да почнам и до кај 4 попладне ке завршам со гледање хахаха...
« Последно менување: 05 Март 2015, 10:47:03 am onak »
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #7453 на: 06 Март 2015, 19:57:09 pm »

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #7454 на: 06 Март 2015, 23:16:03 pm »
Abe Interstellar dobra snimka?!
Aman?!