Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
плитки ликови ( или глумци) меѓу кои нема никаква хемија ниту објаснување зашто се такви какви што се и зошто треба да се привилекуваат еден кон друг
I don`t make love i fuck hard...а уствари ја гали со пердуви ко средношколец.
Цитат: Stratro на 04 Март 2015, 09:28:28 amплитки ликови ( или глумци) меѓу кои нема никаква хемија ниту објаснување зашто се такви какви што се и зошто треба да се привилекуваат еден кон другhttp://hollywoodlife.com/2012/09/17/e-l-james-fifty-shades-of-grey-twilight/за работите да станат појасни
Сешто. Стратро, издржа цел јуначки го изгледа?
Тоа е најголемиот проблем. Ефектот на филмовите. Порано беа популарни тинејџерските романтични комедии, па типките чекаа принцот на бел коњ ама баш во нив да се заљуби. После искочи Sex in the city па сите беа во филм небаре се модни икони. Преведено на нашиов сељачки менталитет би било (No)Sex in the city. Сеа 50 нијанси .... Ретко која сфаќа дека тоа е само филм и во 99% од случаите не се случува тоа во реалноста. Нешо како ние со порничите
од кај да знам... свашта се дешава по светов... во принцип, се што ке стигне кај нас да го гледаме во синеплекс, веќе го има на нет да се скине...
50 Shades of grey...Возикање со хелихоптери, едрилици и аудија пропратено со лимунада тинејџерски саундтрак врз 2-3 (наводно) жешки сцени со плитки ликови ( или глумци) меѓу кои нема никаква хемија ниту објаснување зашто се такви какви што се и зошто треба да се привилекуваат еден кон друг и изјави у стилу : I don`t make love i fuck hard...а уствари ја гали со пердуви ко средношколец.Не си го трошете времето.Ако сакате заебан, забеган филм со секс акцент , глејте го Нимфоманка - нецензуриран.Ако сакате право ремек дело, глејте го Eyes Wide Shut на Кјубрик.
Odi na Brod da rabotis pa ke ti se slucat site gorenavedeni raboti Dodusa tamu e lots of Sex and No city Lots of it!Jas se cudam sto dosega nema izlezeno film za zivotot na vrabotenite od cruiserite, bi bilo toa neviden hit,
Изглеј го пак кога ќе имаш девојка/жена за стално...