Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RedBaron на 11 Октомври 2012, 18:36:09 pmЦитат: Fic_CC на 11 Октомври 2012, 00:50:32 amСамо што го гледав Expendables 2, филмот е тешка гомнарија исто како и кецот. Цртанот Tom & Jerry има пореални ефекти. Приказната уби боже. Катастрофа невидена, срамота за сите глумци што се во него!Милам дека you're missing the point. Целта не се ефектите или приказната, целта (по мое) е забава и ништо друго. Како и потсетување на старите добри времиња кога актуелни беа Рамбо, Терминатор, Универзален војник или Умри машки. Дури има и реплики од истите, во филмот. Да, денес изгледа глупо - споредено со денешната технологија и ефекти во филмовите, али тогаш беа закон. Можеш да ги видиш на IMDb, сите имаат над 8 оценка. Додека, денешните "ефекти", не филмови, тешко дека ќе достигнат клутен статус како овие.п.с. филмот мене ми беше ултра-забавен.Се сложувам со погоренапишаното во целост.
Цитат: Fic_CC на 11 Октомври 2012, 00:50:32 amСамо што го гледав Expendables 2, филмот е тешка гомнарија исто како и кецот. Цртанот Tom & Jerry има пореални ефекти. Приказната уби боже. Катастрофа невидена, срамота за сите глумци што се во него!Милам дека you're missing the point. Целта не се ефектите или приказната, целта (по мое) е забава и ништо друго. Како и потсетување на старите добри времиња кога актуелни беа Рамбо, Терминатор, Универзален војник или Умри машки. Дури има и реплики од истите, во филмот. Да, денес изгледа глупо - споредено со денешната технологија и ефекти во филмовите, али тогаш беа закон. Можеш да ги видиш на IMDb, сите имаат над 8 оценка. Додека, денешните "ефекти", не филмови, тешко дека ќе достигнат клутен статус како овие.п.с. филмот мене ми беше ултра-забавен.
Само што го гледав Expendables 2, филмот е тешка гомнарија исто како и кецот. Цртанот Tom & Jerry има пореални ефекти. Приказната уби боже. Катастрофа невидена, срамота за сите глумци што се во него!
Па многу пооргинални требало да бидат, појаки фори и сл. Како во Avengers на пример. Многу лито го направиле, не е битно само да се појават. Првиот дел им е многу подобар.
Па ете ако зборуваш оценка на IMDB многу ќе ти каже. Башка миљон пати боље фори има.The Expendables 27.3/10 59,864 votesThe Avengers8.4/10 374,137 votes
I sea sho...da trosam vreme za Expendables 2 ili ne?Kecot mi bese onaka...2 ka od 5.
Цитат: RedBaron на 11 Октомври 2012, 18:36:09 pmЦитат: Fic_CC на 11 Октомври 2012, 00:50:32 amСамо што го гледав Expendables 2, филмот е тешка гомнарија исто како и кецот. Цртанот Tom & Jerry има пореални ефекти. Приказната уби боже. Катастрофа невидена, срамота за сите глумци што се во него!Милам дека you're missing the point. Целта не се ефектите или приказната, целта (по мое) е забава и ништо друго. Како и потсетување на старите добри времиња кога актуелни беа Рамбо, Терминатор, Универзален војник или Умри машки. Дури има и реплики од истите, во филмот. Да, денес изгледа глупо - споредено со денешната технологија и ефекти во филмовите, али тогаш беа закон. Можеш да ги видиш на IMDb, сите имаат над 8 оценка. Додека, денешните "ефекти", не филмови, тешко дека ќе достигнат клутен статус како овие.п.с. филмот мене ми беше ултра-забавен.Не видов никаква забава, освен глупости и лоши фори. Убацувањето на Чак Норис со неговите вицови го направи филмов бетер од воена пародија. По 10 минути гледање сакав да го изгасам, но си викав да не пропуштам нешто добро. Жалам што потрошив саат и пол на ова срање.
Мене ми се и двата филма топ. За онака глеање, уз пуканки, пиво и весело друштво. Филмовите немаат никаква уметничка вредност, прича, нити пак некакви ефекти - и не е тоа целта. Целта е саат ипол тестостерон до јаја, глупости и експлозии.
Zero ja sfatil poentata na filmovite