Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: loopz на 23 Октомври 2021, 05:05:10 amЦитат: s1n1sa на 18 Октомври 2021, 19:28:36 pmDune си го избгледав и може да се каже дека ќе биде најверојатно бр 1 годинаваЛеле, боже, сине, кај го спомна, кај ме запусти...Не постои филм во животов што толку сум се трудел да го проследам и да снемам волја на крај.6 фаќен цигари потрошив на пауза, убедувајќи се себеси дека вреди да се вратам... еве, на 120-та минута сум и моментално сум убеден дека сум глупав. Требаше да изгледам некој концерт наместо ова.А, прати... го имам гледано и оној The Irishman... вода може да му носи на овој, за жал. Ми упропасти убаво сеќавање. Изгледај пажљиво:
Цитат: s1n1sa на 18 Октомври 2021, 19:28:36 pmDune си го избгледав и може да се каже дека ќе биде најверојатно бр 1 годинаваЛеле, боже, сине, кај го спомна, кај ме запусти...Не постои филм во животов што толку сум се трудел да го проследам и да снемам волја на крај.6 фаќен цигари потрошив на пауза, убедувајќи се себеси дека вреди да се вратам... еве, на 120-та минута сум и моментално сум убеден дека сум глупав. Требаше да изгледам некој концерт наместо ова.А, прати... го имам гледано и оној The Irishman... вода може да му носи на овој, за жал. Ми упропасти убаво сеќавање.
Dune си го избгледав и може да се каже дека ќе биде најверојатно бр 1 годинава
Препорака од мене за повеќето филмови на Таика. https://www.imdb.com/name/nm0169806/Ама најмногу за what we do in the shadows.
Сите се добри и ми се гледани, освен вампирскиов кој ваљда сум го скокнал кога сум прочитал horror/comedy. Ајде вечер пред или после Ф1.
Го изгледав сериалов Squid Game9 епизоди за 2 -3дена Sent from my SM-N980F using Tapatalk