Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Овој напред ќе го истрпам некако... туку, што бара ФАТИМЕ во сликава?!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)The Gentlemen - https://www.imdb.com/title/tt8367814/Максимална препорака. Особено за фанови на Guy Ritchie и неговите Lock, Stock & Two Smoking Barrels и Snatch. Фантастично.--Edit: Плус, каков саундтрак... Браво!
Денес ја изгледав првата eпизода од Game of thrones.
Викендов ги вратив децава во моето детство.Зимски распуст, зимско-рекреативна програма, ЅвонEncino Man (1992) или кај нас беше преведен Калифорниски човек(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Thrashin' (1986) или кај нас Скејтборд, Џош Бролин младич, филмот заради кој цел Аеродром купи скироли(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Понапред ги имав ставено и White men can't jump и Blue chips па да не ги повторувам.Филмовиве ги имав и на ВХС, па ги гледавме и за летен распуст Секако и Commando, Rambo, Terminator, American ninja и сите со Жан Клод Ван Дам
Викендов ги вратив децава во моето детство.Зимски распуст, зимско-рекреативна програма, ЅвонEncino Man (1992) или кај нас беше преведен Калифорниски човек