Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 894555 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #405 на: 28 Септември 2011, 20:38:40 pm »
LP дај бе понашај се за годините кои ги имаш. Ме подсеќаш на мене кога имав 15 години и кога ги „дупев“ наставничките во средно на час. Си фукнал некоја anti-VW сликица во потпис, си ставил некој цитат кој ти го храни егото и го повредува на групата вагенисти и шиткаш памет као ти не си трол. Ако сакаш да бидеш продуктивен на форумов и луѓето да не те мразат прекини да малтретираш со деструктивните и досадни содржини и пробај да кажеш нешто ново со кое до сега не си ни ги отекол мадињата. Кога прекина да малтретираш со нафта мислев дека си сватил некои работи, но се излажав - причината била тоа што си купил атмосферско бензинче кое го ругаше во секој втор твој пост во изминатава година.

Еве за промена, наместо џукелата од постот стави си слика од новиот и30. Повторно ќе си имаш материјал за мастурбација, но нема да иритираш никого. Знам дека нема да има траен ефект од муабетов, ама од време на време треба некој да ти нацрта за привремено да си воспоставиш малку самоконтрола.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #406 на: 28 Септември 2011, 20:39:56 pm »
LP дај бе понашај се за годините кои ги имаш. Ме подсеќаш на мене кога имав 15 години и кога ги „дупев“ наставничките во средно на час. Си фукнал некоја anti-VW сликица во потпис, си ставил некој цитат кој ти го храни егото и го повредува на групата вагенисти и шиткаш памет као ти не си трол. Ако сакаш да бидеш продуктивен на форумов и луѓето да не те мразат прекини да малтретираш со деструктивните и досадни содржини и пробај да кажеш нешто ново со кое до сега не си ни ги отекол мадињата. Кога прекина да малтретираш со нафта мислев дека си сватил некои работи, но се излажав - причината била тоа што си купил атмосферско бензинче кое го ругаше во секој втор твој пост во изминатава година.

Еве за промена, наместо џукелата од постот стави си слика од новиот и30. Повторно ќе си имаш материјал за мастурбација, но нема да иритираш никого. Знам дека нема да има траен ефект од муабетов, ама од време на време треба некој да ти нацрта за привремено да си воспоставиш малку самоконтрола.

kolku ova glupo zvuco, sakas da znaes? Procitaj si go utre.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #407 на: 28 Септември 2011, 20:42:55 pm »
Дај смирете се малку , не сте интересни веќе .

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #408 на: 28 Септември 2011, 20:45:33 pm »
Martin, sto ima toa vrska ako nekomu pod avatarot mu pisuva legenda?

zar toa go pravi nesto specijalen ili?
+1

И јас тоа сакав да прашам .
Вие тоа не го разбирате...... не сте легенди, Сениор и Редовен тоа не го разбираат :D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100
« Одговори #409 на: 28 Септември 2011, 20:48:54 pm »
Ме подсеќаш на мене кога имав 15 години и кога ги „дупев“ наставничките во средно на час.
Убаво кажано, само кој да сфати?

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #410 на: 28 Септември 2011, 20:49:05 pm »
Тони Монтана, W Golf NOT Dead, пес кој кој мокри на  VW, линк до: ОК сите знаме што.
Еве ти напишано ако неможеш сам да доведеш заклучок кој кого трола.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #411 на: 28 Септември 2011, 21:01:50 pm »

А не гОЈДЕ, многу пути си бил у право, имаш екстра интелегенција, но овде грешиш.

Јес да мојот став у темата за кралот го подржува твојот и обратно.

Мора да бидеме реални, на ЛП му се поклопија звездите ;D

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #412 на: 28 Септември 2011, 22:29:02 pm »
ќе го цитирам Влатко Илиевски: леле леле што направивте од форумов

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #413 на: 28 Септември 2011, 22:33:09 pm »
Мислам дека му треба на форумов, а и на класниот, администраторска помош. Форумот расте, а двајца (не го заборавив и Банзаи) не може да го држат под контрола и живот да живеат.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #414 на: 28 Септември 2011, 22:44:36 pm »
Мислам дека му треба на форумов, а и на класниот, администраторска помош. Форумот расте, а двајца (не го заборавив и Банзаи) не може да го држат под контрола и живот да живеат.
+1
п.с еден порадикален предлог од мене(кој не мора да се прифати),пошо сите знаеме да претераме со ОТ и дрн дрн муабети,класниот нека го стави под клуч цел форум на ден,два,три,да осетиме колку ни е важен форумов,па после мислам дека малку од малку ке се освестиме.... или не ???
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
« Одговори #415 на: 28 Септември 2011, 22:54:39 pm »
+1
п.с еден порадикален предлог од мене(кој не мора да се прифати),пошо сите знаеме да претераме со ОТ и дрн дрн муабети,класниот нека го стави под клуч цел форум на ден,два,три,да осетиме колку ни е важен форумов,па после мислам дека малку од малку ке се освестиме.... или не ???
Држи место и идејава твоја .
Со тој голф и алфа веќе ми ги отекоја тестисите (да бидам културен :D )

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #416 на: 28 Септември 2011, 22:56:46 pm »

+1

Истиот муабет, и јас го правев со ЗЕРО, денеска на скајп пред... 10 саати :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #417 на: 28 Септември 2011, 23:09:13 pm »
+1

ХАхахахаахахахахахахаа

Даре, морав да коментирам!!!

Ти бе другар алфа од уста не ја извади, секој можен момент го користиш да ја спомнеш.

Мада никогаш не ми сметале твоите шали.

Зарем сите мислите дека на ЛП му се поклопиле ѕвездите? На дечкото кој викаше дека никогаш нема да купи атмосверец?

После таа случка која ја гледате по клиповиве и мислите дека некој од vw се брука слободно можете да кажете дека хундаи иде доле, рчнаа кај што не смееа, една битка не е цела војна.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
« Одговори #418 на: 28 Септември 2011, 23:13:35 pm »
+1

ХАхахахаахахахахахахаа

Даре, морав да коментирам!!!

Ти бе другар алфа од уста не ја извади, секој можен момент го користиш да ја спомнеш.

Мада никогаш не ми сметале твоите шали.

Зарем сите мислите дека на ЛП му се поклопиле ѕвездите? На дечкото кој викаше дека никогаш нема да купи атмосверец?

После таа случка која ја гледате по клиповиве и мислите дека некој од vw се брука слободно можете да кажете дека хундаи иде доле, рчнаа кај што не смееа, една битка не е цела војна.

Јас тоа на шала , јас сум пишал во многу постови дека почитувам алфа сум имал , никогаш на некој од вас не сум ви рекол директно не чини и т.н . ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #419 на: 28 Септември 2011, 23:15:42 pm »

Не... LP не верува во ѕвезди, така да, овој муабет е излишен :)

Препорака до класниот: затворија и оваа тема, пошто ќе почнат тука да се препуцаваат људи ;D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.