Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 894247 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #390 на: 28 Септември 2011, 19:40:15 pm »
Martin Winterkorn, чоекот заслужуе респекат до максимум. Да се види такво нешто денес, во свет каде доминира пазарната економија и егото, е навистина реткост. + чоекот е главен на групацијата која медиумски ја владее Европа.

Сето тоа се поклопи со темата на нашиот Лошко, и мислам дека е најјака тема икад отворена на било кој форум во Светот, највише поради поклапањето на ставот на ЛП  и клипот на Winterkorn.

ЛП влезе доста оптимистички во темата, идејќи против здравиот разум, кој владее во нашата средина а и пошироко, пред било што да се деси во Франкфурт, можеби имал некоја инсаједрска информација но чисто сумњам. ;D

Така да мој личен став е дека темата не заслужува катанче и треба да се дозволи секој да си го каже својот став, па макар се отишло до крајности.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #391 на: 28 Септември 2011, 19:43:52 pm »
Ne mi se veruva deka nekoj ja svati goleminata na momentot :) Navistina temata ne treba da bide zaklucena, tuka ke se pisuvat site novi informacii za I30.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
« Одговори #392 на: 28 Септември 2011, 19:51:38 pm »
Темата беше поставена оптимистички, и храбро, и темата за дискусија е за почит. Но до каде стигна муабетот е недозволиво.

Слободно може да отвори нова тема, да се дискутира целата работа, но цивилизирано и културно.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #393 на: 28 Септември 2011, 19:54:00 pm »
DIskusijata vo temata za I30 se vodi na pristojno nivo.  Sto ako se otvori druga, nema da se smenat forumasite. Podobro e da se otvori ovaa za da ne se pravi uste edna identicna.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #394 на: 28 Септември 2011, 19:55:57 pm »
Темата беше поставена оптимистички, и храбро, и темата за дискусија е за почит. Но до каде стигна муабетот е недозволиво.

Слободно може да отвори нова тема, да се дискутира целата работа, но цивилизирано и културно.

Ја мрзам Хјундаи, корејци, јапанци ( осим хонда) и сите кој нудат квалитет и вишак допунска опрема.

Но, кој прв почна со ниски ударци, дали ЛП или некој друг.

Темата си е екстравагантна.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #395 на: 28 Септември 2011, 19:57:18 pm »
Е гледаш, после 29 страни, миљон навреди, безвезни аргументи (од сечива страна), инат, гордост и што уште не, не се слагам со тебе дека се води дискусијата на пристојно ниво. Ако сакаш да нема уште една идентична, ќе ја избришам, а ти направи нова, со нормално не-тролачко име, па ќе видиме како ќе се одвива дискусијата.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #396 на: 28 Септември 2011, 20:00:28 pm »
Е гледаш, после 29 страни, миљон навреди, безвезни аргументи (од сечива страна), инат, гордост и што уште не, не се слагам со тебе дека се води дискусијата на пристојно ниво. Ако сакаш да нема уште една идентична, ќе ја избришам, а ти направи нова, со нормално не-тролачко име, па ќе видиме како ќе се одвива дискусијата.

AMa izgleda tebe licno ti smeta temata.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #397 на: 28 Септември 2011, 20:01:27 pm »

Ја мрзам Хјундаи, корејци, јапанци ( осим хонда) и сите кој нудат квалитет и вишак допунска опрема.

Но, кој прв почна со ниски ударци, дали ЛП или некој друг.

Темата си е екстравагантна.

;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #398 на: 28 Септември 2011, 20:02:32 pm »
Не, воопшто, затоа и ја оставив, но очигледно името е поставено со цел да трола и да провоцира - и токму тоа го постигна.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #399 на: 28 Септември 2011, 20:03:08 pm »
Deni pocna so trolanje. Sekogas taka pravi koga nema argumenti. Kako sakas Zero, poveke ne te molam da ja otvoris, no treba da svatis deka temata vredi.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #400 на: 28 Септември 2011, 20:07:09 pm »
Не, воопшто, затоа и ја оставив, но очигледно името е поставено со цел да трола и да провоцира - и токму тоа го постигна.
Za mene provokacija e koga nekoj ke rece deka golfot imal kvalitet. Gledas, mnogu luge mnogu mislenja, sekoj treba da go argumentira svoeto.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #401 на: 28 Септември 2011, 20:07:41 pm »
Напротив - името на темата беше првото тролање. Второто тролање беше кога на мојот коментар дека i30 е просечно возило, ти го вмеша непотребно Голфот во дискусијата.

Темата вреди, не викам дека не. Но сигурно не вредат сите 29 страни пуни глупости. И те молам не викај дека си ме замолил да ја отворам темата, кога тоа не се случило.

EDIT: И пак внесуваш Голф во муабетот. WTF?

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #402 на: 28 Септември 2011, 20:09:18 pm »
DIskusijata vo temata za I30 se vodi na pristojno nivo.  Sto ako se otvori druga, nema da se smenat forumasite. Podobro e da se otvori ovaa za da ne se pravi uste edna identicna.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #403 на: 28 Септември 2011, 20:11:20 pm »
Напротив - името на темата беше првото тролање. Второто тролање беше кога на мојот коментар дека i30 е просечно возило, ти го вмеша непотребно Голфот во дискусијата.

Темата вреди, не викам дека не. Но сигурно не вредат сите 29 страни пуни глупости. И те молам не викај дека си ме замолил да ја отворам темата, кога тоа не се случило.

???

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #404 на: 28 Септември 2011, 20:20:33 pm »

???

Јас ке те потсетам...орвото тролање беше кога ја отвори темата со наслов “Пристигна кралот“!!!
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)