рано ми е за спиење, а УЗОТО ми е сеуште бајаги ладно... се поти дури...

не е до мојот комп.. знае да закочи форумов одвреме навреме со истата слика што ја покажав. кликаш да цитираш некој пост и ке се појави тоа внесува, стои неколку секунди и продолжува. додека пишува ВНЕСУВА полето за куцае е празно. но како што реков ПОНЕКОГАШ а не секогаш... претходно кога се пожалив со она глупостине што излагаа маркетиншки, и кликањето на релоад беше од овој компјутер и кај мене беше проблемот и посочив дека имам проблем а не дека форумов има проблем. тоа што “некој“ сака поинаку да ме протолкува мене тоа е веке друг проблем..
меѓутоа, јас користам неколку лаптопи и на сите се дешава да подзакочи понекогаш (погоре опишаното).. е овој пат комплетно се укочи. нејкеше да прими клик од било што, додека другите табови со другите сајтови си работеа.. конкретно кајгана ми беше отворена мислам, и мотика и работеа, а форумов остана закочен одприлика околу 1,5 минута и после се откочи како да не било ништо.. додека беше закочен и принт скрин направив, и сликата ја средив (кропирање) во пеинт и ја закачив, а форумот беше повторувам ЗАКОЧЕН или ако повеке сакате СМРЗНАТ... према тоа, не е до мене, туку до форумов е. и нај добронамерно посочив ама нема везе више.. како што реков не битно е пошто се е во ред нели...
и во право си армекс... ке оладиме малку.. како што реков претходно, одсега па натака не пријавувам проблеми... пошто сум на одреден начин
(во последно време се почесто) навреден од админот. конкретно во оваа ситуација наместо да праша што и како се десило, и како дошло до закочувањето, он вика се е во ред ДО ТЕБЕ Е.. заклучок и точка турање, а после продолжи со она што продолжи, па уште и јас сум се натегал со него а не он со мене... меѓутоа, нека биде така... нека е се во ред чим така вика он.
се е во ред и од моја страна...