1. Престани ничим изазван да ме спомнуваш мене. Газдата на форумот, па газдата на форумот. Постот не сум ти го избришал јас.
2. Има уште двајца модератори и уште еден администратор.
Е сега, бидејќи толку те интересира, ќе го дадам јас моето мислење, но прво, да ти го цитирам постот:
Luge ako moze posmos. Imam Opel Astra F caravan od 1995 (1.6) 100hp i si vozam normalno na pat (otvoreno). Posle 200km vozenje vleguvam vo grad i primetuvam deka mi mirisa na ulje (izgoreno) i koga otvaram hauba sto da vidam, kapaceto za ulje ne e tamu, i imase nasekade ulje okolu motorot (ne mnogu) i vednas ja izgasnav kolata. Veke od ebay naracav novo kapace za ulje i treba da stigne naredna nedela najkasno. Postata od kade ke go podignam e okolu 3km, dali da vozam (poleka) da si go zemam kapaceto ili najdobro e peski i da ne se zaebavam? Pozdrav
дали оваа личност што го поставува ова прашање се инатеше со мене за што е појако а што послабо возило? дали ова е личноста што МЕНЕ ме учеше и ми солеше памет за волво?
свашта...
стави најлонче со ластиче преку дупката и вози до пошта...
не ја вози колата воопшто доедека не туриш капаче (или најлонче со ластиче) и не дотуриш масло до максимум според мерачот... ваљда знаеш кај е мерачот?
Значи.. Си настапил арогантно и навредливо:
„дали оваа личност што го поставува ова прашање се инатеше со мене за што е појако а што послабо возило? дали ова е личноста што МЕНЕ ме учеше и ми солеше памет за волво?“Па тек на крај си дал совет за најлонче и ластиче, што е сосема валиден совет. Меѓутоа, со првичната ароганција и некоректен настап, и некоректно пренесување на муабет од една тема во друга (муабет, кој, да потсетам, ти бараше да се избрише), започнуваш втора расправија во сосема друга тема (значи, оф-топик) каде што не ни припаѓа тој муабет.
Ако сакаш да бидеш коректен форумџија, помогни и продужи даље. Ти арогантно почнуваш рчка (на која добиваш соодветен одговор), тераш оф-топик, и после тоа се жалиш дека нешто ти е избришано, па уште одозгора „газдата на форумот“.
Ете го моето резонирање. Не знам кој ти ја избришал пораката (и вкупно 14-те пораки кои следеа), но избришана е со право. Можеби тој што ја избришал ќе се надоврзе.