Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 1021830 пати)

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30617
    • CARclub.mk
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #3060 на: 11 Јануари 2014, 13:44:07 pm »
Предупредувањето беше дадено во првите 24 саата. Глупостите продолжија. Ќе си останам на зборот.

Ти не си му ни адвокат, ни портпарол.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #3061 на: 11 Јануари 2014, 13:45:18 pm »
Бугар е многу пофин и куца кирилица и е културен. Е сега со бришењава...

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #3062 на: 11 Јануари 2014, 13:46:47 pm »
зашто толку нервозно од твоја страна??? јас само кажав мислење и не гледам некој таков настап од моја страна и бтв зашто му го избриша мислењето на кими кога воопшто не се коси со ниедно правило на форумот ???

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30617
    • CARclub.mk
« Одговори #3063 на: 11 Јануари 2014, 13:50:00 pm »
1. Затоа што не ми е јасна потребата да го браниш Бугар. Фино му беше укажано и фино беше предупреден. Можеби мислеше дека се заебавам па не ме сфати сериозно. Не се заебавам. Како што неколку пати напоменав, нема да дозволам да го упропасти форумот. Можеби другите не гледаат колку и како го упропастува форумот, но со секој негов еден избришан пост, има уште барем 2-3 што се одговор на неговите глупости.

2. Затоа што Кими Македонски, како по обичај, се обидува да се вмеша во муабет каде не му е местото и да испровоцира некаква реакција.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3410
  • Хюндай Тюсон
« Одговори #3064 на: 11 Јануари 2014, 13:53:13 pm »
Зошто да не ми е местото? Убаво кажав како јас гледам на работите. Дека апсолутно не е фер да се напаѓа бугар кога има многу повеќе глупости истрескани на форумов кои за чудо дури и ги подржувате.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18024
« Одговори #3065 на: 11 Јануари 2014, 14:15:36 pm »
Да напишеш нешто и да го докажеш со цитати, статии и солидни докази е едно.
Да напишеш "ВМ дизел е најдобар." и кога ќе те прашаат да објасниш а тебе мува не те лазе ни да прочиташ што те прашале, притоа уште толку трчајќи со глава во ѕид, создава нетрпение меѓу членовите.
При 30 дневниот бан што му помина се развија едно чудо дискусии на различни теми, со докази, цитати и се што е потребно. Ме потсети форумот на почетоците кога се зачленив, кога теми како Бензин вс. Дизел беа во зачетоци и имаше конструктивен муабет.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #3066 на: 11 Јануари 2014, 14:25:52 pm »
се обидува да се вмеша во муабет каде не му е местото и да испровоцира некаква реакција. Зеро ако одиш по ова правило треба 80% од постовите да ги избришеш од цел форум!

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20379
« Одговори #3067 на: 11 Јануари 2014, 14:27:36 pm »
Да напишеш "ВМ дизел е најдобар." и кога ќе те прашаат да објасниш а тебе мува не те лазе ни да прочиташ што те прашале, притоа уште толку трчајќи со глава во ѕид, создава нетрпение меѓу членовите.
При 30 дневниот бан што му помина се развија едно чудо дискусии на различни теми, со докази, цитати и се што е потребно. Ме потсети форумот на почетоците кога се зачленив, кога теми како Бензин вс. Дизел беа во зачетоци и имаше конструктивен муабет.

Добар избор ти е Мерцедес Е класа W212 ама Мазда 6 2.2 дизел ти е мајка. Исто така голф 2 дизељ. :)
Е вака одговара бугар на секој пост на кратко кажано.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #3068 на: 11 Јануари 2014, 14:55:55 pm »

Добар избор ти е Мерцедес Е класа W212 ама Мазда 6 2.2 дизел ти е мајка. Исто така голф 2 дизељ. :)
Е вака одговара бугар на секој пост на кратко кажано.

Значи повелете и кажете ако во праксата не е така покажано. Ајде да спориме. Си има зошто е тоа така. А на кој му е криво што се набутал дебело со кварлива кола тогаш нека не кажува прикаски.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #3069 на: 11 Јануари 2014, 16:16:33 pm »
Која Мазда бе со 2.2 дизел? Колку има такви кај нас? Една? Ко мајка да ти е маздата така се понашаш.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3070 на: 11 Јануари 2014, 16:45:55 pm »
Никад сум немал забелешка и да имам премногу не се замарам но ќе направам деновиве две анкети кој добро а кој лошо придонесува за реномето на форумот. Ќе се изненадите од резултатите..

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
« Одговори #3071 на: 11 Јануари 2014, 17:01:11 pm »

да да дискусии поткрепени со "знаења" од интернет,многу такви има на форумов,за сијалица менување,одат на сервис

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2854
« Одговори #3072 на: 11 Јануари 2014, 17:38:18 pm »
Еј...пак се започна некој муабет кој нема крај а и нема позитивен резултат...
Овој муабет е правен многу пати и на крај пак завршува со банирање на некој од членовите

Не е во ред толку да се тупи со бесцелен муабет...и да се нервирате за некој кој не ги почитува правилата на форумот..
Си има администрација за тоа тие нека си одлучат...

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18024
« Одговори #3073 на: 11 Јануари 2014, 19:23:21 pm »
да да дискусии поткрепени со "знаења" од интернет,многу такви има на форумов,за сијалица менување,одат на сервис

Бољи ми се тие муабети од "Купи Мазда за да возиш на црвена нафта, народот штеди".

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #3074 на: 11 Јануари 2014, 19:38:10 pm »
Бришење постови значи неслагање со мислења на другиот. Нетолерантност и цензура.
Типичен одраз на македонски синдром. Јасно е и очевидно.
Различните мислења и вистината пречи на некои.
ne tuku neslozuvanje i idenje kontra politikata i pravilata na forumot. kakva crna cenzura ja spominjas. za koja cenzura zboris na privaten medium? kolku pati treba da se kaze deka ova e privaten forum na koj vazat pravilata na gazdata. ne tvoite, ne moite, ne na clenovite... na gazdata-sopstvenikot. tuka ne se izbira ustav, pravilnik i zakonik so glasanje. ova e kapitalisticki metod. jas sum gazda i ke bide kako jas ke kazam. ako ides kontra od moite pravila te proteruvam (baniram) od mojot imot. zero e pretoleranten pa ti dava shansa da se vratis... premnogu pati. na site drugi isto taka privatni forumi koga po vtor ili tret pat ke dobies ban togas toj e traen
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време