A бе остај те го чоекот на раат, не е толку лош како што изглеа на писмено-запознајте го у живо
Чим ја као Србин го поштуем, што остануе за другите
Апсолутно се слагам дека знае да одвали несоодветни ствари у незгодна ситуација, ама тој е Бугар (еден и единствен) и тој е една од легендите на форумов, а и на некои други форуми. Колку ли само јадење бурек има од страна на адолесценти, па дури и од (полу)созреани особи заради, незнам, лечење на лични комплекси и сл., едноставно на кој не му импонира - нека го игнорира! Лично верувам дека никад немал лоша намера некого намерно да заебе, едноставно (можда) имал само тешко детство и муабетите му се пензионерски, АМА верујте има стручни работи кои мноооогу мал дел од форумот ги знаат. Не го бранам, ама сите под дифолт го обвинивте без судење. Па што сум јас или голем дел од останатите подобри од него? Он нема длаки на јазикот, го кажува лично своето мислење за што има и право-нормално, а ако до толку некому од администрацијата му смета, најдобро е едноставно да добие траен бан, бар да не се надева душава дека повторно ќе има шанса да се дружи со нас, кои не бие глас како отворени за сите, па топло добредојде за новопријавените (штета што и Дени го пресековте) и тн. Работава значи Џа или Бу ! Доста е веќе со навреди и сл., цел МК аудиториум не прати. Можда ќе придонесеме за побрз влез у ЕУ
Он бар не меша политика, напротив, колку ги читав неговите постови соработува со малцинствата, што е за респект, а тоа е само и само заради неговата лична (досегашна) егзистенција која го приморала и да живи и работи далеку од МК, да јаде змии, гуштери, жаби и стаорци... Некому е смешно, ама мене ми делува трагично како државјанин на оваа наша липа домовина. Ако ви е тешко да го прифатите, сфатете го бар како маскота на форумов, ќе ве расположи, премногу лично ги сфаќате стварите (да не зборам за мене у колку наврати индиректно сум се почувствувал навреден), ама тоа е тој, еден и единствен - БУГАР !