Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 817030 пати)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #1770 на: 27 Јануари 2013, 17:21:11 pm »
Или па Рики ти си ограничен со погледите. Едно е сигурно.

Ко прво, никој тебе не те спомна, што ме спомнуваш ти мене....

Ко второ, младо дете си...

Ко трето, се радуваш како циганче на цреша...

Значи погледни лево десно, не е само алфа...  

Јас за ралика, од тебе на твој години веке имав сменето 2 возила на 19-20 години ( Опел и Бмв )

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #1771 на: 27 Јануари 2013, 17:23:00 pm »
Ај уживај, читаш само последни 2 страни од тема и одма не ти праи ќеиф.
Олабавете малку, ко што не треба околу мене да се ориентира развојот и развитокот на CARClub, не треба ни околу некои други.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #1772 на: 27 Јануари 2013, 17:25:26 pm »
Порано што бев толку активен... сеа сум само 5% од тоа што бев...

Мора да се превземе нешто

Само се тресат глупости... ништо интересно...
Кажи конкретно.

Кога ке се видиме, ке ти кажам Дени... многу има за кажување :)

Неможам да пишувам толку...

Секој влага отвара тема, за секоја глупост ( пред тоа да провери, дека има таква тема или некоја работа е 100 пати кажана) и многу слични вакви работи...

Ај уживај, читаш само последни 2 страни од тема и одма не ти праи ќеиф.
Олабавете малку, ко што не треба околу мене да се ориентира развојот и развитокот на CARClub, не треба ни околу некои други.

Ке јадеш заушка да знаеш... за да ти дојде памет дека не треба да ми се чаталиш мене  ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #1773 на: 27 Јануари 2013, 17:26:09 pm »
;)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #1774 на: 27 Јануари 2013, 17:28:42 pm »
Рики, смеј пипни го па ќе ти скршам брегаста од GTI од глава, јасно? ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #1775 на: 27 Јануари 2013, 17:41:52 pm »
Ај олабавете се. :) Еден ден ќе го снема човека, и одма тука..

Реално, дека се накотија Алфи, се накотија, ама мене тоа не ми смета. :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #1776 на: 27 Јануари 2013, 17:47:23 pm »
Ај олабавете се. :) Еден ден ќе го снема човека, и одма тука..

Реално, дека се накотија Алфи, се накотија, ама мене тоа не ми смета. :)

Читаш убаво... или така ти одговара ???

Не ми смета дека се накотиле...

Туку.....

Oвие 2-3 дена сите половни Алфи што се по огласиве се ставени во темата на половни возила...

И ниедна од нив, не е интересна понуда... туку коли кој се на огласите по пола година, а може и година, и се ставaни во темата по 5-6 па и 10 пати...

Ве молам администрацијо... да се отвори една тема, САМО ПОЛОВНИ АЛФА ВОЗИЛА и нека си уживаатво благодетите на алфите....

И + замерка, за (Интересните примамливи цени) на возила со цени од по 50-100 па и 200 000 евра нема смисла... труење на темата, или билдање на постови .

Фала многу, Пријатно.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #1777 на: 27 Јануари 2013, 17:49:39 pm »
Рики, Алфи има многу пошто се ефтини. Ја реков, Алфа 156 е Застава 101 на 21ви век. Као што Голф 4 е Југо на 21 век.

Ако некој смета дека се интересни, интересни се. И јас се слагам дека се претерува со Алфите, ама тоа е, се испоувезе се и сешто, па ние се гушиме.

Мене лично не ми сметаат понудите од 50.000 и 100.000 евра. Ако на форумов за коли не праиме муабет за тие работи, каде? Ако мене и тебе ни се надвор од дофат, не мора да значи дека на сите ни се надвор од дофат.

Како и да е, забелешката е примена, ќе поработиме на случајот.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #1778 на: 27 Јануари 2013, 18:23:48 pm »
Рики, Алфи има многу пошто се ефтини. Ја реков, Алфа 156 е Застава 101 на 21ви век. Као што Голф 4 е Југо на 21 век.

Ако некој смета дека се интересни, интересни се. И јас се слагам дека се претерува со Алфите, ама тоа е, се испоувезе се и сешто, па ние се гушиме.

Мене лично не ми сметаат понудите од 50.000 и 100.000 евра. Ако на форумов за коли не праиме муабет за тие работи, каде? Ако мене и тебе ни се надвор од дофат, не мора да значи дека на сите ни се надвор од дофат.

Фала многу.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #1779 на: 27 Јануари 2013, 18:25:18 pm »

Ме интересира како овие два елементи од постов ќе функционираат заедно :)

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
« Одговори #1780 на: 27 Јануари 2013, 18:29:52 pm »
Ја замолувам администрацијата ако може да ја отстрани темата од подфорумот Возила на членовите

http://forum.carclub.mk/index.php/topic,5058.0.html

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
« Одговори #1781 на: 27 Јануари 2013, 18:35:28 pm »
Oвие 2-3 дена сите половни Алфи што се по огласиве се ставени во темата на половни возила...
И ниедна од нив, не е интересна понуда... туку коли кој се на огласите по пола година, а може и година, и се ставaни во темата по 5-6 па и 10 пати...
Ве молам администрацијо... да се отвори една тема, САМО ПОЛОВНИ АЛФА ВОЗИЛА и нека си уживаатво благодетите на алфите....
Јас мислам да се забрани увоз на Алфа Ромео. А за да не се иритира Рики, да се забрани огласување на веќе увезените возила. И секако, ако на Рики не му е интересна ниту една понуда, автоматски да се избрише постот.  8)
---------------

Ај сеа малку озбилно. Згодно е кога ќе се прати линк да се опише што е интересно од огласот, или барем да се наведе за што кола се работи. Јас би го вовел тоа како правило. Ако е само копи/пејст линк од оглас, тој пост ќе биде избришан. Ферски. Ем Рики (и другите) ќе знаат за што возило се работи, па нема да го отвараат огласот ако не се заинтересирани, ем ќе има некоја содржина и дискусија.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #1782 на: 27 Јануари 2013, 19:14:25 pm »
Јас мислам да се забрани увоз на Алфа Ромео. А за да не се иритира Рики, да се забрани огласување на веќе увезените возила. И секако, ако на Рики не му е интересна ниту една понуда, автоматски да се избрише постот.  8)
---------------

Ај сеа малку озбилно. Згодно е кога ќе се прати линк да се опише што е интересно од огласот, или барем да се наведе за што кола се работи. Јас би го вовел тоа како правило. Ако е само копи/пејст линк од оглас, тој пост ќе биде избришан. Ферски. Ем Рики (и другите) ќе знаат за што возило се работи, па нема да го отвараат огласот ако не се заинтересирани, ем ќе има некоја содржина и дискусија.

Фала многу.

Мора малце повеке, да се изнервирам, за да дојде во ред форумот.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
« Одговори #1783 на: 27 Јануари 2013, 19:20:13 pm »
Ке јадеш заушка да знаеш... за да ти дојде памет дека не треба да ми се чаталиш мене  ;D

Рики ќе ти викнам внатрешна да те суспендираат  ;D :D :D :D

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6841
  • French diamond
« Одговори #1784 на: 27 Јануари 2013, 19:38:40 pm »
Ја замолувам администрацијата ако може да ја отстрани темата од подфорумот Возила на членовите

http://forum.carclub.mk/index.php/topic,5058.0.html
Оти бе Фиљо, да не се откажваш од форумот?