Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 893422 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #1185 на: 04 Јуни 2012, 01:54:59 am »
Не сакам да отварам дискусија ама не си во право, никој не сте. И постовите што сте ги избришале во споредба со други што не се избришани е смешно. Ти можеш да бидеш модератор ама неможеш да бришеш што ќе ти прдне на к*рот. Неиде така.

Во конкретниов случај се работи за темата "Го видов..." Која  е полу спам тема. И не е благодарно да изиграва некој џек и да пишува постови у стил "Аии, што муабети се разврзале околу бришење на ОТ муабетиии ;) " Тука не е никој вол нема потреба од такво понашање. Неможе да немаш толеранција во таква тема кога зборат луѓе што лично се познаваат. Што е проблемот? Постовите се неуредни или темата? Место зафаќаат? Ќе платам за местото ако треба.

Малце помеко...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #1186 на: 04 Јуни 2012, 02:02:11 am »
Немав намера да те навредам Члинк, нити било кој друг член. Извини ако така го сфати мојот претходен пост. Не мислам дека е некој вол или сл. Само ме зачуди што се развила таква дискусија. И само сакав да ги потенцирам најчестите причини за бришење постови, а исто така, ако прочита на крај, кажувам дека се` се решава. Извини уште еднаш, не ми е намерата некој да сфати дека пишувам со цинизам, бидејќи не е така.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #1187 на: 04 Јуни 2012, 02:10:02 am »
Јас фино лепо реков имам приговор. Вие како администрација треба со мене муабет да напрајте зашто. Не дека сум јас некој опасен јебо, тоа треба да биде со секој член кој ќе каже културно дека има приговор. Грешката е што се нафаќате на широко и во глобала ги гледате сите постови од сите членови кои си изразуваат свој револт или свое мислење. И одговарате со огромна непочит према мене како човек. Прајте си со нив муабет посебно и не ме мешајте во дискутијата, јас имав конкретен приговор и донекаде од Зеро го добив за да после све ми се измоча на глава и да се даваат мислења од членови кои сум сигурен дека не ни знаат што било муабетот и во ист кош да ми се одговори.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #1188 на: 04 Јуни 2012, 02:21:02 am »
Незнам зошто мојот пост го сфати како да е лично до тебе. За твојот приговор конкретно, директно Зеро ти одговори, што за мене е сосема доволно и нема потреба јас да дообјаснувам. Мојот пост беше до сите. И целта на постот е: Админи и модератори имаат право да бришат. Ние сепак се трудиме тоа право да не го злоупотребуваме туку да го сметаме за обврска да спроведеме каков/таков ред. Не „рипајте“ одма ако е нешто избришано,туку побарајте објаснување зошто е нешто избришано/поместено. Некогаш ненамерно, некогаш со намера заради одредени цели (најчесто воведување ред). И тоа е тоа.
« Последно менување: 04 Јуни 2012, 10:43:18 am Simo - Carrier166 »

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1189 на: 04 Јуни 2012, 09:30:45 am »
Ја понекад, посебно у работни денови после 18:00 пишувам постови у не баш свесно стање  и посакувам некој да ги брише, сабајле да не ги гледам ;D ;D ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #1190 на: 04 Јуни 2012, 10:42:45 am »
Пријави си ја сопствената порака до модератор, и пиши валиден коментар ;D На пример: „Ми се лизна ентерот“ :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #1191 на: 04 Јуни 2012, 10:46:43 am »
Нема смисла да пријавувате своја порака на модераторот на форумот!

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
« Одговори #1192 на: 04 Јуни 2012, 14:39:09 pm »
Ми се заглавила умрена мува помеѓу ентерот и Шифт и неможам да го притиснам...Дечки ај не правете драма поради некое избришано мислење или глупав коментар на некого..Ако беше така досега требаше да имам бела коса од нервоза од такви глупости..Кулирајте море.. :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #1193 на: 04 Јуни 2012, 14:44:14 pm »
Осетливи се како клиторис.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #1194 на: 04 Јуни 2012, 14:47:30 pm »
Дечки ај ве молам обидете се да ги разберете сите, ставете се у позиција на модератор и после целодневна работа и читање на се и сешто се греши нормално да отиде нешто у ѓубре. Другото Зеро убаво кажа ако сегде почнеме се да пишуваме отидовме јабана. Повеќето се знаеме меѓусебно и мислиме дека сегде можеме се да си кажеме, али мора да има некој ред. И сто пати е кажано ако негде е избришано некое мислење за кое мислите дека не треба да биди избришано, без паника и нервози, пишете ПП и човечки ке ви се врати зашто е избришано или ако е по грешка ќе биде вратено, ништо страшно за да се дига галама околу тоа :)

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #1195 на: 04 Јуни 2012, 14:50:31 pm »
Осетливи се како клиторис.

Овој па дунди не напраи :D :D Ако ако... ;D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #1196 на: 04 Јуни 2012, 15:45:42 pm »
МОЕ мислење е дека темите Го видов и Го видов овој ѕвер се сосема на место се додека се поткрепени со слика. Тоа и го пишав еднаш два пати во самите теми.
ЈАС така ги замислувам тие теми.

Зошто?
Бидејќи сме заедница која повеќе или помалку се познава меѓу себе, некого го знаеме персонално, некого по ник, по аватар, по возило. Затоа е фино кога ќе се забележи некое возило и се сподели истото. Според МЕНЕ е сосема непотребно да си прават муабети челенови кој/каде/како се видел и што правел. За тоа си има и скајповци и месинџери. Не ја разбирам поентата што со тоа ако јас на пример кажам дека сум бил со тој и тој и сум му пратил рингтон по блутут. Дали и колку ги интересира тоа другите членови.

Исто е и со темата со ѕверовите. Во ред е некој да пише дека видел нешто што до тогаш не видел и да праша дали можеби некој друг има слика или го видел истото. Ама да постираш дека си видел нешто  и колку било убаво... што е поентата. Дај сликата да видиме колку е убаво.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #1197 на: 04 Јуни 2012, 15:50:53 pm »
Некад не можеш у сред возење да вадиш телефон, јас новата а7-ка ја видов на разминување, исто и Субаруто...

Тие што ги начекувам паркирани, ги сликам ...

Убаво е да се знае дека некој видел ново GT3-RS, што знам, некако премногу ми е harsh да МОРА со слика ..

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #1198 на: 04 Јуни 2012, 15:56:47 pm »
Доколку треба слика е друг муабет. Ама доколку не треба? Треба механичка да биде темата, боље да ја нема. Што очекуваш да напраат луѓе муабет кој се познават лично.

"Го видов Рики"
- "Еј браво"

Абе муабетот кој е избришн е легендарен, на никој форум тоа нема да се деси. Принт скрин и урамување.

Никој не праеше муабет кој накого му праќал сликици. Се објаснуваше дешавка на едно видување на двајца членови, немаше тука ОТ.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #1199 на: 04 Јуни 2012, 16:04:57 pm »
Јас не спомнав кој на кого и зошто бришел.
Само кажав МОЕ мислење и како ЈАС ги замислувам темите.

А ако некое возило било во движење, нека е живо и здраво ќе го начека некој паркирано. Ете јас S16 го укокав во движење и го постирав.
А да застанеш на некоја бензиска и да пишуваш што се си видел транзит накај Грчка сега со одмориве..... ехее..